RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Близнюкам потрібно рухатися далі, а Водоліям не можна слухати свої емоції

Багато хто зараз може відчути тривогу і занепад сил. Хочете знати, що вас чекає 25 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому посміхнеться удача, хто буде занадто нервовим, а кого чекає прогрес в справах.

Овен

Ваш сьогоднішній песимізм здатен призвести до занепаду сил і небажання робити що-небудь. А надмірна активність в такому стані може сплутати вам карти і внести хаос у справи. Спробуйте подивитися на події з іншого, більш оптимістичною, сторони і, можливо, вам посміхнеться фортуна.

Телець

Зірки обіцяють Тельцям досить спокійний і розмірений день, відповідний для накопичення сил. Але також попереджають про можливе втручання зовнішніх сил, здатних перевернути все догори дном і додати нотку хаосу у ваш розпорядок. Якщо так станеться, не лякайтеся - ви будете в силах з усім впоратися.

Близнюки

Сьогоднішній день сприятливий для кар'єри і амбітних планів. Зірки радять Близнюкам не закріплюватися на рубежах здобутих перемог, а рухатися далі, використовуючи отримані нагороди як перевага і можливість просунутися далі конкурентів.

Рак

В цей день зірки наділять уяву Раків величезною силою. Сміливо йдіть за ним по сторінках улюблених книг, фільмів, або просто пустити в мрії. Сьогоднішній день не вимагає від вас вирішення повсякденних завдань. Так що дозвольте вашій свідомості відпочити, розслабитися і зарядитися позитивною енергією.

Лев

Зірки радять Левам не розмінюватися на дрібниці, а почати щось глобальне і грандіозне. Сьогодні удача і успіх на вашому боці у всіх сферах вашого життя. Візьміть максимум, щоб отримати грандіозні результати завтра.

Діва

В цей день Діви можуть стати подразником і об'єктом нападок з боку близьких та оточуючих. Ваша енергетика буде провокувати на конфлікти. Варто спробувати побути одному, так як інакше вашим кривдникам може міцно дістатися, що може позначитися в подальшому на ваших відносинах.

Терези

Не кращий день для спілкування з оточуючими. Ваш безкомпромісний настрій і вимогливість до себе і іншим будуть помічниками у справах. Але з точки зору близьких, ви будете виглядати тираном, постійно подхлестывая всіх навколо.

Скорпіон

В цей день вам бракує впевненості у собі. Внутрішні коливання будуть заважати прийняттю правильних рішень, а при необхідності швидких дій ймовірність необдуманого кроку або прострації вкрай велика. Зірки радять вам зберігати спокій і відкласти відповідальні питання на потім.

Стрілець

Ваші впевненість, працездатність і активність допоможуть вам вирішити безліч різних справ - від старих до нових і гострих. Головне в цей час не дуже дратуйте своїм завзяттям оточуючих. Використовуйте свою енергію в конструктивному, а не деструктивний ключі.

Козеріг

День пройде для Козерогів спокійно. Можливо з'явиться бажання поділитися з ким-то гарним настроєм. У такому разі проявіть свою турботу до близьких, допоможіть порадою чи ділом. Добрі справи сьогодні піднімуть вас як у власних очах, так і в очах оточуючих.

Водолій

Водоліям зірки радять у цей день покладатися на холодний розум і тверезий розрахунок. Лише факти, цифри і логіка. Емоції та інтуїція сьогодні не на вашій стороні. Найкраще зайнятися питаннями фінансів, складання бізнес-планів і бюджетів.

Риби

Рибам потрібно як слід відпочити. Хоч ваша внутрішня енергія і буде схиляти вас до бурхливої діяльності, краще направити її на якийсь активний дозвілля. Інакше стан неуважності може внести безлад навіть у звичайні завдання.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.