RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Леви можуть розбагатіти, а у Скорпіонів можливі втрати

У цей час багатьох чекають спокуси і соблазни. Хочете знати, що вас чекає 30 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно покладатися на інтуїцію, а хто повинен діяти прагматично.

Овен

На вашому шляху з'явиться чимало спокус. Не дозволяйте собі зайвого і пам'ятайте про обережність. Також варто звернути увагу на свій організм, зараз ви легко можете перевтомлюватися. Частіше бувайте на свіжому повітрі.

Телець

Дружелюбність Тельців допоможе їм зберегти гармонію в колективі і вдома. Також зараз у вас є хороший шанс втілити в реальність давні бажання, скористайтеся цією можливістю мудро. Не поспішайте закінчити всі справи відразу, інакше наробите помилок.

Близнюки

Вам варто покладатися на власну інтуїцію, зараз вона буде сильно загострена. Також займіться своїм здоров'ям, в майбутньому воно може трохи похитнутися. Залишайтеся спокійними і врівноважені, інакше втратите контроль.

Рак

Для вас це сприятливий день, ви зможете подолати будь-які перешкоди. Сміливо беріться за будь-які починання і не бійтеся діяти. На любовному фронті вас також чекають успіхи і перемоги, тому будьте сміливіше.

Лев

Ви можете легко домогтися фінансового успіху. Ймовірний навіть шанс раптово розбагатіти, але не втрачайте голову. Всі кроки на фінансовому полі слід ретельно обмірковувати. І не забувайте про повсякденні турботи, інакше вони почнуть накопичуватися.

Діва

Вас чекають складні завдання, але ви зможете легко з ними впоратися, якщо проявите кмітливість. Обмірковуйте наступні кроки, щоб не потрапити у пастку. Задумайтесь, чи немає справ, які давно пора привести в порядок?

Терези

У першій половині дня будуть переважати романтичні вібрації, вам буде легко зачарувати кого завгодно. Далі почнеться сприятливий період для робітників звершень, постарайтеся закінчити якомога більше важливих справ. І обов'язково висипайтеся.

Скорпіон

Зараз можливі невеликі втрати і невдачі. Враховуйте це, приймаючи важливі рішення. Великі покупки здійснювати можна, але робити це потрібно вдумливо, без імпульсів. І не забувайте про родинне вогнище.

Стрілець

Сприятливі зміни вже на порозі, не пропустіть їх. Продумайте гарненько, що вам потрібно закінчити найближчим часом, хороша організованість допоможе швидше досягти успіху. Також це гарний час для планування відпустки і різних поїздок.

Козеріг

Тільки спокій зараз допоможе вам утриматися на плаву. Ваші скачки настрою можуть серйозно зіпсувати всі плани, не піддавайтеся їм. Також не варто реагувати на образливі висловлювання сторонніх людей. Будьте мудрішими.

Водолій

Постарайтеся оцінити ситуацію і холоднокровно розкласти все по поличках. Увечері добре буде розслабитися і посидіти біля вогню або за чашкою чаю. Ваші ідеї зовсім скоро почнуть втілюватися в реальність, зараз ви на порозі великих звершень. Відпочиньте перед початком нового шляху.

Риби

Не дозволяйте старих спогадів вас контролювати. Ви самі вирішуєте, яким буде ваше майбутнє, пам'ятайте про це. Емоції можуть вселяти вам помилкові надії, не можна на них спиратися. Не бійтеся діяти рішуче і говорити людям, що ви думаєте насправді.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.