RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Близнюків чекає підвищення, а Стрільці можуть втратити союзників

Настає час нових висот і гучних перемог. Хочете знати, що вас чекає 31 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно відпочити, кого чекають переговори, а хто буде на піку популярності.

Овен

Ви переможете ваших конкурентів, але не дуже цьому зрадієте. Перевтома занадто сильно на вас тисне, дозвольте собі відпочити. Забудьте на час про справи і просто насолодьтеся спокоєм. Інакше втома буде наростати, подібно до снігового кому.

Телець

Переговори і зустрічі в цей день будуть даватися легко. Якщо на тижні вам потрібно зустрітися з кимось по роботі, продумайте майбутню розмову вже зараз. Випишіть на листочку всі питання і відповіді, щоб бути готовим до будь-якого діалогу.

Близнюки

Ви можете домогтися довгоочікуваного підвищення. Також в цей день буде шанс налагодити домашні справи, якщо ви зберетеся з думками і відверто поговорите зі своїми рідними. Не бійтеся пояснювати людям свої почуття, ви маєте повне право на емоції.

Рак

Якщо плануєте якийсь масштабний захід, дотримуйтесь обережності. Зараз існує ризик взятися за нездійсненні зобов'язання. Беріть на себе тільки ті завдання, в яких ви повністю впевнені, інакше можете не впоратися.

Лев

Ви можете програти у важливій для вас справі. Поділіться своїми переживаннями і планами з близькими, це допоможе уникнути провалу. Підтримка людей зараз буде творити справжні чудеса. Ваша кохана людина стане для вас справжньою опорою.

Діва

Рухайтеся до ваших цілей без поспіху, невеликими кроками. Іноді краще діяти повільно, але вірно, ніж поспішити і наламати дров. Обережності зараз варто дотримуватися у всіх справах і розмовах. Інакше невроз вам забезпечений.

Терези

Ви можете зміцнити свою позицію лідера, якщо будете діяти активно і рішуче. Але не варто чіплятися тільки за свою впевненість, спирайтеся на підрахунки і факти. Якщо відчуваєте, що втрачаєте авторитет, поговоріть з оточуючими по душам.

Скорпіон

Дрібні завдання будуть вас сильно дратувати. Не змушуйте себе займатися тим, що може трохи почекати. І не бійтеся здатися ледарем, оточуючі і так прекрасно знають, наскільки ви відповідальна та активна людина.

Стрілець

Є ймовірність втрати давніх союзників. У суперечках вам краще бути якомога більш лояльними, не відстоюйте свою позицію занадто жорстко. Ваша впертість може відштовхувати навіть тих, хто вас любить. Контролюйте свій егоїзм, навіть якщо вам здається, що з ним все в порядку.

Козеріг

День буде плідним, але досягнення вас не порадують. А причиною тому є звичайна нудьга. Розважте себе, придумайте собі якесь цікаве заняття. Поки не налашуєтесь на позитивний лад, так і будете самих себе вганяти в тугу.

Водолій

Це відмінний час для планування і придумування нових занять. Сміливо складайте плани на майбутнє, можете зайнятися чимось, що раніше здавалося вам занадто складним. Водолії зараз сповнені сил і готові працювати, використовуйте цей час з розумом.

Риби

Це гарний час для вирішення проблеми, яка давно турбує і вас самих, і ваших близьких. Проявіть кмітливість, тоді зможете швидко відшукати найвірніше рішення. Не варто витрачати час на пусті балачки, краще проявіть себе у вчинках.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.