RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 3 серпня: удача у Овнів і лінь у Стрільців

У цей період багатьом посміхнеться Фортуна. Хочете знати, що вас чекає 3 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає підйом в кар'єрі, кому не варто призначати переговори, а кого відвідають яскраві ідея.

Овен

Овни в цей день будуть щасливі. Вам можуть запропонувати зайнятися професійним ростом, не варто відмовлятися від цікавих ідей. На любовному фронті все буде неоднозначно. Суперечливі почуття зараз краще перевіряти.

Телець

Зараз не найкращий час для переговорів. Намагаючись настояти на своєму ви тільки ще сильніше роздратовані і можете запросто втратити авторитет. Краще відкладіть важливі справи і займіться чимось простішим. Або взагалі візьміть вихідний.

Близнюки

Близнюків відвідають дуже оригінальні і цікаві ідеї, які оцінять не лише навколишні, а й люди з боку. Важливо не втрачати бойовий настрій, йдіть вперед, не зупиняючись і не зменшуючи темп. Незабаром вас чекає щось раптове і приємне.

Рак

Ви будете активно привертати увагу до власної персони. І не завжди усвідомлено. Ваше підсвідомість вимагатиме активної реакції публіки, хоч ви і самі можете цього не помітити. Не дивуйтеся, якщо раптом самі собі здастеся трохи божевільними.

Лев

Леви зможуть допомогти іншим вирішити їх проблеми. Це позитивно позначиться на вашій самооцінці, але не варто забувати і про свої добрі справи. Ймовірна швидка зустріч з приємними людьми. Налаштуйтеся на спілкування і не давайте себе сумувати.

Діва

Ви будете надзвичайно миролюбні, тому всі назріваючі конфлікти зможете припинити ще в корені. Це допоможе не тільки вам самим, але і вашому оточенню. Якщо думаєте, що можете комусь допомогти своїм радою, спробуйте. Але не наполягайте.

Терези

Сміливо беріться за нові справи, не бійтеся пробувати щось, чого раніше ніколи не робили. Зараз ви сповнені енергії та ентузіазму, це може привести вас до абсолютно несподіваним успіхам. Ловіть хвилю і не опускайте вітрила, удачі!

Скорпіон

Не лінуйтеся проводити тривалі бесіди. Так, самим все вирішити було б швидше, але з командою ви будете діяти куди більш ефективно. Пам'ятайте, що поодинці вкрай непросто дістатися до далеких цілей. Будьте мудрішими і розважливі.

Стрілець

Ваша лінь не дасть вам отримати те, чого ви хочете. Якщо не зможете змусити себе працювати, пропустіть свій шанс. Згадайте про вашу мету і подумайте, чи готові ви віддати її комусь іншому? Якщо немає, дійте активніше.

Козеріг

У першій половині дня ви можете отримати важливу інформацію. Не чекайте від оточуючих серйозних вчинків, вони можуть не виправдати ваших очікувань. При вирішенні ділових питань спирайтеся тільки на власні знання і досвід.

Водолій

Водоліїв нарешті чекає сильний прогрес в декількох справах. Ви будете активні і позитивно налаштовані, тому нові завдання будуть даватися з легкістю. А ось здоров'я може підвести, стежте за своїм самопочуттям уважніше.

Риби

Хвилювання і переживання чекатимуть вас на кожному розі. А ось великих перемог в цей день чекати не варто. Наберіться терпіння. Найбільше вам зараз потрібна внутрішня гармонія. Якщо зможете її утримати, приємно здивуєтеся трохи пізніше.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.