RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 5 серпня: Стрільці можуть планувати нові справи, а Терезам варто слухати інтуїцію

В цей час багатьом доведеться зіткнутися з труднощами. Хочете знати, що вас чекає 5 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають проблеми в особистому житті, у кого з'являться шанси домогтися бажаного, а хто повинен стежити за здоров'ям.

Овен

Існує небезпека втратити роботу. Також можливі великі неприємності в особистій сфері. Проблем можна буде уникнути, якби будете максимально ретельно продумувати свої дії. Також дуже важливо концентруватися на хорошому.

Телець

Сміливі рішення і нестандартний підхід стануть вашими найкращими союзниками. Ваші рішучі дії допоможуть швидко домогтися успіху і навіть допомогти оточуючим. Пам'ятайте, що відпочинок дуже важливий, дозвольте собі набратися сил перед роботою.

Близнюки

Ви можете домогтися довгоочікуваного підвищення. Також в цей день буде шанс налагодити домашні справи, якщо ви зберетеся з думками і відверто поговоріть зі своїми рідними. Не бійтеся пояснювати людям свої почуття, ви маєте повне право на емоції.

Рак

Переговори і зустрічі в цей день будуть даватися легко. Якщо на тижні вам потрібно зустрітися з кимось по роботі, продумайте майбутній розмова вже зараз. Випишіть на листочку всі питання і відповіді, щоб бути готовим до будь-якого діалогу.

Лев

Ви можете зміцнити свою позицію лідера, якщо будете діяти активно і рішуче. Але не варто чіплятися тільки за свою впевненість, спирайтеся на підрахунки і факти. Якщо відчуваєте, що втрачаєте авторитет, поговоріть з оточуючими по душам.

Діва

Рухайтеся до ваших цілей без поспіху, невеликими кроками. Іноді краще діяти повільно, але вірно, ніж поспішити і наламати дров. Обережність зараз стоїть дотримуватися у всіх справах і розмовах. Інакше невроз вам забезпечений.

Терези

Недоброзичливці зараз будуть особливо активними. Але ваша інтуїція допоможе вчасно їх розкусити і передбачити їх дії. Є ймовірність розриву старих контактів, але не варто занадто засмучуватись. Ті, кому ви важливі, нікуди не підуть.

Скорпіон

Ви можете різко повернутися в минуле. Не бійтеся такого повороту, він допоможе вам виправити старі помилки. Також ймовірні приємні зустрічі з кимось, хто для вас близький. Використовуйте ці моменти, щоб налагодити важливі контакти.

Стрілець

Це відмінний час для планування і придумування нових занять. Сміливо складайте плани на майбутнє, можете зайнятися чимось, що раніше здавалося вам занадто складним. Ваги зараз сповнені сил і готові працювати, використовуйте цей час з розумом.

Козеріг

Багато ваші дії можуть дуже дивувати оточуючих. Деяких ваші рішення навіть шокують. Але все в порядку до тих пір, поки ви самі усвідомлюєте своїй правоті. Не будьте грубими на роботі і вдома, люди просто не до кінця вас розуміють.

Водолій

Великі справи будуть даватися вам з легкістю, а ось в дрібницях доведеться попітніти. Пов'язано це з вашим розсіяним увагою. Ви втрачаєте з поля зору багато важливі деталі, так як дивіться на все дуже поверхово. Будьте більш зосереджені.

Риби

Прямий шлях - не завжди найкоротший. Зараз вам потрібно бути трохи хитріше, тоді ви знайдете обхідні доріжки та зможете домогтися бажаного ще швидше, ніж спочатку планували. Можливі суперечки, але ніхто не зможе вам перешкодити здійснити задумане.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.