RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Потрібно налаштуватися на гармонію і йти до своїх цілей: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Тиждень добре підходить для облаштування свого внутрішнього комфорту. Хочете знати, що вас чекає в період з 12 по 18 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, як зловити потрібну хвилю, не упустити можливості і урізноманітнити особисте життя.

Робота

У робочих справах зараз важливо дотримуватися чіткого плану дій. Розпишіть свої завдання і робіть все за списком. Не варто занадто перевантажувати себе. Також не найкращою ідеєю буде взятися за чиїсь чужі обов'язки. Краще просто пливіть за течією, так ви не будете перенапружуватися і нікого не підведете. Що стосується творчих сфер, в них краще діяти сміливо і відкрито. Позитивні вібрації допоможуть людям, які хочуть зайнятися чимось оригінальним і цікавим.

Відносини

Це чи не найкращий період в році для того, щоб освіжити особисте життя. Якщо ви вільні, сміливо йдіть на побачення з тим, хто вам симпатичний. Якщо ж у вас є половинка, влаштуйте разом щось незвичайне. Особливо добре в цей період розкриються будь-які ідеї, пов'язані з інтимом. Якщо ви давно хочете спробувати щось нове, наберіться сміливості і скажіть про це своєму партнеру. Також на цьому тижні атмосфера буде дуже доброчинною для будь-яких відвертих розмов.

Здоров'я

Для здоров'я корисніше за все буде знайти внутрішній спокій і умиротворення. Займіться медитацією, пийте більше заспокійливих напоїв, намагайтеся частіше відпочивати. Не засиджуйтеся за комп'ютером. На самопочуття також буде впливати настрій, тому оточіть себе людьми і справами, які вам приємні. І намагайтеся не витрачати час даремно. Чим більше цікавої інформації ви будете отримувати, чим більше хороших справ зробите, тим краще будете себе почувати.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоАстрологія
Теги: гороскоп