RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Важка робота і боротьба зі втомою: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

На цьому тижні доведеться серйозно попітніти. Але результат буде настільки хороший, що буквально шокує і вас, і оточуючих. Хочете знати, що вас чекає в період з 19 по 25 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, як отримати максимум від вібрацій цього періоду, і чому не можна лінуватися.

Робота

У робочій сфері зараз не можна дозволяти собі лінуватися. Особливо в тому випадку, якщо ваша діяльність має якесь відношення до творчості. Представникам подібних професій потрібно максимально віддатися улюбленій справі. Не шукайте собі виправдань і не намагайтеся відкласти справи на потім. Або ви робите все зараз, навіть якщо це важко, або за вас ваші вершини підкорить хтось інший.

Відносини

Романтичні вібрації зараз будуть не надто активними. Тому не варто приділяти їм занадто багато уваги. Краще сконцентруйтеся на звичайному затишку і взаєморозуміння. А яскраві експерименти і бурхливі сплески емоцій залиште на більш сприятливий час.

Здоров'я

На цьому тижні багато хто може відчувати сильну втому. Її можна подолати, якщо виконувати кілька простих порад: пити побільше простої води без газу, регулярно харчуватися здоровою їжею, медитувати або розслабляти тіло і розум будь-яким іншим подібним способом, як можна частіше посміхатися і сміятися. Постарайтеся обмежити контакти з неприємними людьми і уникати завдань, які викликають у вас негативні емоції.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.