RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 17 вересня: розчарування у Терезів і старі проблеми у Дів

У цей період у багатьох можуть наступити розбіжності. Хочете знати, що вас чекає 17 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають проблеми, кому потрібно тримати себе в руках, а хто повинен перестати себе накручувати.

Овен

Вам буде непросто, так як навколо раз у раз виникатимуть проблеми. Розбіжності з керівництвом, неправильно поставлені завдання, недомовленості і непорозуміння - все це навалиться важким тягарем. І розчавить вас, якщо ви його не відпустите.

Телець

Люди, які вже втручалися у ваші справи, знову дадуть про себе знати. Вам доведеться перетерпіти неприємні розмови, але краще тримати себе в руках і не вибухати. Скандал не допоможе нічого вирішити, не провокуйте його і побережіть свої нерви.

Близнюки

Для Близнюків цей час буде наповнений внутрішніми конфліктами і переживаннями. Вам потрібно навчитися знаходити гармонію в цьому стані, тільки так ви зможете нарешті перестати себе накручувати і постійно хвилюватися.

Рак

Знайомства будуть корисними, якщо ви покажете себе з кращого боку. Більше цікавтеся справами своїх близьких, їм потрібна ваша увага. Зараз рідним може здатися, що робота для вас на першому місці. Покажіть їм, що вони помиляються.

Лев

У вас настає час гармонії і умиротворення. Ви нарешті намацаєте свою дорогу, тому зможете домогтися порядку як усередині себе, так і зовні. У любовних відносинах все буде гладко і тихо, насолоджуйтеся цим моментом.

Діва

Перестаньте думати про старі проблеми. Минуле вже не повернеш, воно тільки тримає вас і не дає йти вперед. Ви минулий і ви нинішній - це дві абсолютно різні людини. Прийміть це в собі і не сваріть себе по дрібницях.

Терези

Для вас день буде хорошим, якщо ви не будете планувати нічого особливого. Тих же представників знака, які будуть багато чекати, наздоженуть розчарування. Займіться справами, які не викликатимуть у вас сильного азарту.

Скорпіон

Цей день принесе вам важливі зустрічі. Будьте готові до того, що вам доведеться справляти враження на впливових людей. Не будьте занадто прямолінійні, іноді краще промовчати або поступитися, щоб пізніше довести свою правоту ефективніше.

Стрілець

Аналізуйте все, що відбувається, зараз вас можуть спробувати обдурити. Не упускайте з виду ніякі дрібниці, інакше можете запросто залишитися в дурнях. Увага, увага і ще раз увага - це найголовніше в цей період.

Козеріг

Ви доведете до кінця старі справи і зможете зайнятися домашніми турботами. Рутинні заняття будуть приносити вам більше задоволення, ніж робочі завдання. Тому скоріше завершіть всі кар'єрні питання і займіться прибиранням і готуванням.

Водолій

Для представників цього знака день буде не найприємнішим. Але отриманий досвід стане дуже важливою опорою в майбутньому, тому цінуєте його і намагайтеся вивчити як можна більше. Не бійтеся ризикувати, зараз результат вартий витрачених сил.

Риби

Ваш настрій буде на висоті весь день. Великих радостей не передбачається, а ось маленьких буде дуже багато, важливо тільки звертати на них увагу. Ви навіть можете отримати несподіваний прибуток, якщо вчасно зловите свій момент.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.