RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 22 вересня: Львів чекають неприємні зустрічі, а Козерогам потрібно слухати інтуїцію

Багатьом в цей день доведеться боротися з перепадами настрою. Хочете знати, що на вас чекає 22 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно бути хитрішим, а хто буде дратуватися через дрібниці.

Овен

Ви можете відчувати себе не кращим чином, але ваш моральний стан буде на висоті. Не потрібно засмучуватися через дрібниці. Якщо не встигаєте зробити щось, просто відпустіть цю задачу. Ви зможете повернутися до неї пізніше, коли буде зручніше.

Телець

Прямий шлях - не завжди найкоротший. Зараз вам потрібно бути трохи хитріше, тоді ви знайдете обхідні доріжки та зможете домогтися бажаного ще швидше, ніж спочатку планували. Можливі суперечки, але ніхто не зможе вам перешкодити здійснити задумане.

Близнюки

Вас буде дратувати необхідність постійно щось комусь доводити. Але зриватися і злитися не варто. Пам'ятайте, що позиція лідера завжди передбачає спілкування. Одним потрібні ваші поради, але інші з вами не згодні. І це нормально.

Рак

Багато які ваші дії можуть дуже дивувати оточуючих. Деяких ваші рішення навіть шокують. Але все в порядку до тих пір, поки ви самі усвідомлюєте свою правоту. Не будьте грубими на роботі і вдома, люди просто не до кінця вас розуміють.

Лев

Левам доведеться зустрітися з кимось, хто їм вкрай неприємний. Цікаво, що зустріч пройде зовсім не так погано, як очікується. Ймовірно, вона навіть принесе корисну інформацію, а може і поліпшить відносини з давнім ворогом.

Діва

Якщо ви консерватор, можете відчути, що втратили щось важливе через свої застарілі принципи і погляди. Не засмучуйтеся, адже завжди можна надолужити те, що хочеться. Попросіть допомоги у більш прогресивних товаришів, вам буде цікаво дізнатися щось нове.

Терези

Не найкращий час для прояву ініціативи. Ймовірно, вашим близьким потрібна буде ваша допомога, просто робіть те, про що вас просять. Але не хапайтеся за всі домашні справи одночасно. Прислухайтеся до себе і оточуючих, щоб уникнути конфлікту.

Скорпіон

Ви можете різко повернутися в минуле. Не бійтеся такого повороту, він допоможе вам виправити старі помилки. Також ймовірні приємні зустрічі з кимось, хто для вас близький. Використовуйте ці моменти, щоб налагодити важливі контакти.

Стрілець

Все буде йти рівно і гладко, але тільки в першій половині дня. До вечора емоційний фон почне розхитуватись, немов гойдалка. Вас зможе вивести з себе будь-яка дрібниця, тому краще не плануйте на цей час нічого, пов'язаного зі спілкуванням.

Козеріг

Недоброзичливці зараз будуть особливо активними. Але ваша інтуїція допоможе вчасно їх розкусити і передбачити їхні дії. Є імовірність розриву старих контактів, але не варто занадто засмучуватись. Ті, кому ви важливі, нікуди не підуть.

Водолій

Вам доведеться відмовитися від якихось планів. Задумані справи здійснити не вийде, або вийде, але не повністю. День буде немов йти наперекосяк, але до вечора ситуація налагодиться. Наберіться терпіння і не опускайте руки.

Риби

Вам доведеться зайнятися справами, які робити не особливо хочеться. Але тут нічого не поробиш, завдання самі себе не вирішать. Наберіться терпіння і просто дійте за планом. Постарайтеся сприймати рутину як тренінг своєї посидючості.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.