RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Гороскоп на 28 вересня: Львів чекають особисті переживання, а Близнюкам буде важко спілкуватися з начальством

Настає час непростих розмов і негативних вібрацій. Хочете знати, що вас чекає 28 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто може розраховувати на допомогу, а кому доведеться стримувати свої пориви.

Овен

Для Овнів це гарний час. Ви можете сміливо міняти обстановку, будь-які нові ідеї будуть даватися вам легко і, швидше за все, приведуть до успіху. Ви зможете розібратися зі старими проблемами і відновити втрачені контакти з важливими людьми.

Телець

Тельці можуть сміливо братися за будь-яку нову справу. У цей час можна перевіряти свої здібності, вчитися новому і отримувати свіжий досвід. Навколишні будуть вас підтримувати, тому можете розраховувати на їх допомогу і приємні слова.

Близнюки

Близнюкам буде непросто спілкуватися з начальством. Ви будете бунтувати і йти проти системи, коли це буде зовсім недоречно. Заспокойте свого внутрішнього революціонера, він зараз дуже активно проявляє свої гірші якості.

Рак

Ваша мрія стане помітно ближче. Ви навіть зможете до неї доторкнутися, якщо прикладете достатню кількість зусиль. Вам може перешкодити тільки власна невпевненість. Тому не дозволяйте собі сумніватися. І йдіть до мети.

Лев

Для Левів цей період буде наповнений переживаннями і розчаруваннями особистого характеру. Ви можете дізнатися щось неприємне про людину, якій сильно довіряєте. Не втрачайте контроль над своїми емоціями і слухайте співрозмовника уважно.

Діва

У Дів цей період буде сприятливим. Ймовірна зустріч, про яку ви давно мріяли. Правда, не потрібно чекати від неї дуже багато чого, адже те, що відбувається може вас розчарувати. Наберіться сил і впевненості, і просто ловіть хвилю.

Терези

Терези будуть лінуватися і ухилятися від не особливо цікавих завдань. Вам хочеться веселитися, а навколо накопичуються справи. Краще умовте себе зробити хоча б частину того, що потрібно. Так ви швидше звільнитеся і витратите менше нервів.

Скорпіон

Навколишні можуть сильно вас дратувати, на самоті вам явно комфортніше в цей час. Але без людей вам теж швидко стає нудно. Знайдіть баланс, щоб не засмучуватися через дрібниці. І проведіть час з рідними людьми.

Стрілець

Стрільці отримають можливість виконати давнє бажання якоїсь людини. Діяти вам доведеться швидко, тому часу на роздуми буде зовсім мало. Приймайте рішення серцем, якщо вірите в ідею - дайте їй шанс.

Козеріг

Козероги отримають гарну можливість себе проявити. Не упускайте цей шанс, навіть якщо вам зараз хочеться полінуватися і нічого не робити. Важливий внесок в майбутнє варто зробити прямо в цю хвилину, тоді пізніше він вас приємно здивує.

Водолій

Для Водоліїв день буде заплутаним. Вам буде нелегко розібратися у власних думках, вони можуть збивати вас з пантелику. Не дозволяйте емоціям керувати вашими діями. Всі рішення потрібно приймати тверезо і спокійно, без зайвих нервів.

Риби

Преставники цього знака будуть думати тільки про себе і свою вигоду. Ви не будете звертати увагу на бажання і почуття оточуючих, це може привести до негативних наслідків. Не забувайте про близьких людей, інакше вони від вас відвернуться.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоАстрологія
Теги: гороскоп