RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Гороскоп на 6 жовтня: Діви будуть стримувати чужі сварки, а Скорпіонів чекає цікава пропозиція

Зірки обіцяють багатьом знакам удачу в справах. Хочете знати, що вас чекає 6 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна зациклюватися, а хто повинен відпустити ситуацію.

Овен

Ваші шанси на перемогу дуже високі, але пам'ятайте, що для отримання бажаного потрібно діяти нестандартно і оперативно. Якщо будете спати на ходу, ризикуєте втратити цікаві можливості. Не зациклюйтеся тільки на одній ідеї.

Телець

День може бути наповнений стресами і неприємними розмовами. Ваше оточення зараз немов з розуму зійшло, але не варто через це засмучуватися. Ви не переконаєте тих, хто не готовий слухати. Відпустіть ситуацію і дайте людям самим випустити пар.

Близнюки

Вам слід менше діяти і більше думати. Проаналізуйте те, що відбувається, розставте свої пріоритети. Так вам буде набагато простіше знайти відповіді на ваші запитання. Також варто згадати про справи, які ви раніше відклали на потім.

Рак

Вам потрібно діяти розмірено, продумувати кожен крок, не дозволяти собі розсіювати увагу. Успіхи цілком вірогідні, але заради них доведеться неабияк попітніти. Не лінуйтеся, тільки працюючи ви зможете домогтися бажаного.

Лев

Це сприятливий день для різних інвестицій. Ретельно продумані покупки добре вам послужать і принесуть явну користь. А ось незапланованих великих витрат в цей час краще не робити, вони можуть похитнути ваш бюджет.

Діва

Уміння домовлятися з людьми вам особливо стане в нагоді в цей період. Саме ви повинні будете бути флюгером в компанії. Без вас оточують почнуть лаятися, сперечатися і можуть остаточно втратити нитку бесіди. Втрутьтеся в це неподобство.

Терези

На вашому шляху можуть з'явитися недоброзичливці, які спробують залишити за собою ваші заслуги. Будьте уважні до нових знайомств, ймовірно, далеко не всі у вашому оточенні саме такі, якими хочуть здаватися на перший погляд.

Скорпіон

Ймовірно, ви отримаєте цікаву робочу пропозицію. Якщо не злякаєтесь змінити своє життя, зможете домогтися значних успіхів. Це гарний час для нових планів і продумування цікавих ідей. Розкладіть все по поличках.

Стрілець

День дозволить Стрільцям зосередитися на домашніх справах і приємних зустрічах. Зараз ви можете відволіктися від напруженої роботи і просто розслабитися в колі сім'ї. Це також хороший час для планування відпустки і поїздок.

Козеріг

Козерогів чекають труднощі на роботі. Начальство може несподівано навантажити вас занадто великою кількістю різних завдань. Якщо розумієте, що вам дають більше справ, ніж ви готові виконати, скажіть про це одразу ж і прямо. Не мовчіть.

Водолій

Водоліям варто зайнятися просуванням по кар'єрних сходах. Ви давно переросли ту посаду, яку займаєте. Постарайтеся взяти собі нові цікаві завдання або навіть попросити керівництво розширити ваші повноваження.

Риби

Риби будуть відчувати занепад сил. У першій половині дня вам нічого не буде хотітися робити, енергія немов буде вислизати крізь пальці. До вечора ситуація почне налагоджуватися, однак розраховувати на продуктивність не варто.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.