RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 19 жовтня: Стрільцям не можна себе жаліти, а Близнюки не повинні брехати

Хочете знати, що на вас чекає 19 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають відверті розмови, а кому потрібно зайнятися справами.

Овен

Перерахуйте свої доходи. Ймовірно, ви зараз витрачаєте більше, ніж заробляєте. В даний момент це не відчувається, але зовсім скоро ви можете помітити, що вам гостро не вистачає фінансів.

Телець

Перед важливим життєвим випробуванням завжди настає період затишшя. Будьте готові до різких змін у своєму житті. Не потрібно боятися діяти рішуче, вас чекають нові враження і пригоди.

Близнюки

Не піддавайтеся бажанню когось обдурити. Ваша брехня пізніше зашкодить не тільки вашим відносинам з людьми, але і вашій роботі. Якщо не можете бути на 100 процетов відвертими, краще не кажіть нічого взагалі.

Рак

Не забувайте про особисте життя. Ваш партнер може чекати від вас якихось рішучих кроків. Запитайте його прямо, чого йому не вистачає в ваших стосунках. Це допоможе налагодити домашній клімат.

Лев

Щирість - запорука міцних відносин. Не забувайте чесно говорити своєму партнерові, що у вас на душі. Тільки так ви зможете підтримувати взаєморозуміння.

Діва

Перезавантаження вам однозначно необхідне, але не потрібно намагатися змусити себе його організувати. Якщо розумієте, що в даний момент не можете влаштувати собі день відпочинку, краще займіться справами.

Терези

Вірогідне отримання значної суми грошей. Також ви можете побачити щось зовсім нове в людині, до якої давно звикли. Не забувайте, що іноді прості речі ховають в собі важливий зміст.

Скорпіон

На кожному кроці вам відкриваються нові можливості. Але ви чомусь самі відмовляєтеся їх помічати. Кожен день - новий шанс змінити своє життя. Все в ваших руках, але цими руками потрібно щось робити.

Стрілець

Перестаньте себе жаліти, від цього нікому не стане легше. Якщо вас щось не влаштовує - змініть це. Якщо не можете нічого змінити, перегляньте своє ставлення до ситуації. Ваш настрій залежить тільки від вас.

Козеріг

Романтика зовсім запаморочила вам голову. Це прекрасно, але варто згадати і про справи, які не стосуються особистого життя. Подумайте, які завдання давно потрібно було закінчити. І займіться ними.

Водолій

Після довгої перерви складно повертатися до звичних завдань. Але у вас все вийде, якщо ви не будете дозволяти собі лінуватися. Перший крок - найважчий, далі все буде йти набагато простіше.

Риби

Озирніться навколо. Хтось у вашому оточенні дуже довго намагається привернути до себе увагу. Поговоріть з цією людиною. Можливо, вона хоче поділитися з вами чимось дуже важливим.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.