RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 20 жовтня: Дівам потрібна порада, а Ракам пора зупинитися і видихнути

Хочете знати, що на вас чекає 20 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно відволіктися від негативу, а хто може просто плисти за течією.

Овен

Чесно запитайте себе - чого саме вам не вистачає? Якщо вам просто нудно, придумайте собі заняття. Якщо ж ви хочете змінити обстановку, зробіть для цього все можливе.

Телець

Не бійтеся образити людей своєю правдою. Брехня може здаватися більш приємною, але вона все одно залишається брехнею. Немає нічого поганого в тому, що ви думаєте і відчуваєте не зовсім так, як хочеться іншим.

Близнюки

На вашому шляху може з'явитися несподівана перешкода. Ви самі можете вирішити, що з нею робити - переступити, зламати або обійти далекою дорогою. Але пам'ятайте, що рішення вплине на подальший хід подій.

Рак

Зупиніться на хвилинку і просто подихайте. Подивіться у вікно, випийте чашку чаю. Нікуди не поспішаєте і дозвольте собі насолодитися цим моментом. Скоро вам знадобиться заряд приємних емоцій.

Лев

У вашому житті зовсім мало фарб. Ви самі заганяєте себе в сірість і темряву. Відпочиньте від негативу, не давайте нудьзі тягнути вас на дно. Щоб було простіше відволіктися, поговоріть зі своїми друзями.

Діва

Вам потрібна порада когось більш досвідченого, тому ви зациклені на пошуку порадника. Але цікаво те, що вашим головним гуру є ви самі. Поговоріть з собою, поясніть собі свої власні мотиви і почуття.

Терези

За порогом вашого будинку і офісу теж є життя. Звичайно, у вас дуже багато важливих справ, але не можна забувати і про звичайний відпочинок. Сходіть на прогулянку в парк або ліс, це багато що змінить у вашій свідомості.

Скорпіон

Домашніми справами можна зайнятися і пізніше, а от робочі завдання не можна відкладати на потім. Постарайтеся якомога швидше розібратися з усім, що заплановано. Так ви заощадите багато часу і сил.

Стрілець

У відвертих розмовах краще не переходити межу. Пам'ятайте, що у вашому житті є деталі, які не кожна людина може зрозуміти. Намагайтеся акуратно підбирати слова і розповідати тільки те, що цікавить співрозмовника.

Козеріг

В майбутньому на вас чекає важливий життєвий поворот, до якого потрібно підготуватися вже зараз. Приємні події можуть закружити вам голову, тому постарайтеся все продумати заздалегідь.

Водолій

Планування і організація - ваші найкращі друзі. Але навіть найкращим друзям іноді потрібно від вас відпочивати. Не намагайтеся знову почати все контролювати, краще пливіть за течією. І подивіться, куди вона вас приведе.

Риби

Спробуйте поділитися своїми обов'язками. Не бійтеся попросити когось допомогти вам. Так ви не тільки витратите менше сил, але і зможете зрозуміти, як до вас насправді відносяться деякі люди.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.