RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 3 грудня: Раки будуть псувати собі настрій, а Риби повинні допомогти нужденним

Хочете знати, що на вас чекає 3 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде агресивний, а хто стане справжньою феєю.

Овен

В цей день вам варто задуматися про ваш фінансовий стан. Зараз ви можете витрачати більше, ніж заробляйте. Постарайтеся не робити необдуманих покупок. Краще заздалегідь складіть список того, що хочете придбати.

Телець

Ваше здоров'я може трохи похитнутися. Останнім часом ви вживаєте недостатню кількість вітамінів і мало дихайте свіжим повітрям. Спробуйте вийти на коротку прогулянку і з'їсти хоча б один фрукт в день.

Близнюки

Перед вами відкриваються дивовижні перспективи. Хтось може зробити вам пропозицію, від якої ви не зможете відмовитися. Будьте готові зробити крок в сторону великих змін.

Рак

Ви самі будете псувати собі настрій з самого ранку. Не зациклюйтеся на невдачах і неприємностях, тоді негативні вібрації швидше вщухнуть. Якщо будете нагнітати обстановку, ризикуєте на кого-то зірватися і навіть накричати.

Лев

Після недавніх подій вам потрібен відпочинок. Дозвольте собі звільнити вечір і провести його наодинці зі своїми думками і бажаннями. Розслабтеся і подумайте, чим би ви хотіли зайнятися далі. І складіть план дій.

Діва

Ваша чарівність в цей день буде на висоті. Ви зможете справити враження на кого завгодно, тому сміливо призначайте на цю дату будь-які зустрічі. Також можна поговорити з начальством. Можливо, вам підвищать зарплату або дадуть премію.

Терези

Після важкого попереднього дня нарешті настане день відпочинку. Будь-які завдання, в тому числі і робочі, будуть даватися вам з легкістю. Головне - не надто перенапружуйтеся. Якщо відчуваєте, що починаєте втомлюватися, візьміть перерву.

Скорпіон

В полі вашого зору може з'явитися людина, яка забере на себе всю вашу увагу. Не втрачайте голову, інакше можете перестати справлятися з багатьма важливими справами. Пам'ятайте, що все добре в міру.

Стрілець

Усмиріть свого внутрішнього звіра. Зараз ви можете бути дуже агресивні, і оточуючі це обов'язково помітять. Вами може керувати практично тваринна злість, таку сильну емоцію важко контролювати. Але все в ваших силах.

Козеріг

У вашому житті почнеться приємний етап. Проблеми будуть потихеньку йти, попередні неприємності, біди й прикрощі нарешті відпустять вас. І ви зможете подивитися на все навколо свіжим і бадьорим поглядом. Посміхайтеся частіше.

Водолій

Ви відчуваєте, що починаєте відновлювати своє емоційну рівновагу, але поки що багато справ все одно виводять вас із себе. Нічого страшного в цьому немає. Просто дайте собі ще трохи часу, і не будьте з собою занадто суворими.

Риби

Пам'ятаєте казку про Попелюшку? Ви зараз немов Хресна Фея. Комусь дуже потрібна ваша допомога, і в ваших силах не просто допомогти, а й практично змінити життя людини. Постарайтеся зробити все, щоб підтримати того, кому це необхідно.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.