RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Гороскоп на 19 грудня: Рибам можна полінуватися, а Левам не можна нести додому негатив

Хочете знати, що на вас чекає 19 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає початок нового шляху, а кого обійдуть стороною позитивні вібрації.

Овен

Зірки обіцяють вам насичений день. Він стане початком цікавого нового шляху, якщо ви не боїтеся зробити крок назустріч невідомості. Не відмовляйтеся від цікавих пропозицій, особливо в роботі.

Телець

Позитивні вібрації зараз захльостують всіх, крім вас. Це може почати збивати вас з пантелику, тому що загальний гарний настрій ніяк на вас не відіб'ється. Нічого страшного, пізніше все повернеться навпаки.

Близнюки

Сьогодні вам варто бути уважнішими до всіх деталей. Не упускайте з виду ніякі подробиці. Якщо проґавите щось важливе, потім доведеться про це пошкодувати. Також не бійтеся перепитувати і радитися.

Рак

День буде здаватися дуже довгим, плавним і нудним. Вас навіть може почати дратувати така монотонність. Але пам'ятайте, що відсутність новин - теж хороші новини. Не квапте події.

Лев

Після ранкового стресу вас чекає приємне завершення дня. Тільки не несіть свій негатив додому, інакше все тільки загостриться ще сильніше. Поговоріть з кимось близьким і розкажіть, що у вас на душі.

Діва

Перерву в спілкуванні пора закінчувати. Ви давно не розмовляли з кимось, кого любите. Зателефонуйте або напишіть цій людині прямо зараз. Якщо зможете домовитися про зустріч, піднімете настрій вам обом.

Терези

Існує ймовірність, що в цей день вам захочеться віддалитися від сім'ї. Близькі люди можуть почати вас напружувати. Не думайте, що це характеризує вас як погану людину. Просто всім іноді потрібний особистий простір.

Скорпіон

Вам буде комфортно в колі більш молодших співрозмовників. Ви зможете відчути себе наставником і мудрецем. Цікаво, що ваші спонтанні ідеї будуть дійсно правильними, і до них варто прислухатися.

Стрілець

За крок від мети щось може вам завадити. Не турбуйтеся через випадковості, вони спеціально з'являються на вашому шляху, щоб перевірити на міцність ваш характер. Дійте рішуче і сміливо.

Козеріг

Зачекайте. Не варто приймати важливі рішення прямо зараз. Якщо поки що ви не впевнені, як саме варто вчинити, відкладіть цю задачу. Або передайте її комусь, з ким ви можете бути відверті.

Водолій

Після ранішнього спокою вас чекає раптовий сплеск. Емоції можуть зашкалювати, як хороші, так і неприємні. Говоріть про свої переживання з близькими людьми, вони допоможуть вам прийняти вірне рішення.

Риби

За цей день ви встигнете закінчити частину важливих справ. Але з усім списком впоратися навряд чи вийде. Не засмучуйтесь. Перенесіть щось на завтра, а щось викресліть взагалі. Дайте собі трохи полінуватися.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.