RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

Гороскоп на 27 грудня: Близнюки можуть випадково привернути увагу, а Водоліям можна виділятися з натовпу

Хочете знати, що вас чекає 27 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто повинен прислухатися до організму, а хто може залучити небажаний інтерес.

Овен

Сьогодні вам варто уважно слухати своє тіло. Воно саме підкаже, що йому потрібно. Не ігноруйте своє самопочуття і настрій. Зараз вам потрібно поберегти сили і подумати, як утримати свій тонус.

Телець

Не потрібно занадто категорично оцінювати ситуацію. Всі події не діляться тільки на погані і хороші, у всього завжди є різні півтони. Краще не поспішати з висновками і залишити ретельний аналіз на потім.

Близнюки

У цей день ви можете випадково привернути до себе небажану увагу. Це спровокує незручну ситуацію, через яку у вас може зіпсуватися настрій. Не приймайте все занадто близько до серця.

Рак

Вам може здатися, що хтось із близьких поводиться з вами занадто байдуже. Можливо, ви чимось образили людину, самі того не підозрюючи. Постарайтеся з'ясувати, в чому причина раптового холоду.

Лев

Вам може знадобитися допомога в якійсь справі. Не соромтеся попросити її і визнати, що ви в чомусь не є експертом. Нові знання не тільки допоможуть вам вирішити задачу, а й піднімуть настрій.

Діва

Не намагайтеся в цей день опинитися в центрі уваги. Інакше можете стати об'єктом неприємних коментарів і навіть глузувань. Якщо ж хтось все-таки сказав на вашу адресу неприємні слова, не реагуйте.

Терези

Відкладіть любовні експерименти. Вас манить романтика і дух авантюризму, але об'єкт ваших симпатій трохи недосяжніше, ніж вам здається. Не намагайтеся змусити когось вас полюбити. Краще подумайте, чому вас не люблять самостійно.

Скорпіон

Вас чекає неприємний емоційний сплеск через якесь особисте питання. Можливо, вам доведеться зіткнутися з недовірою в стосунках. Не обманюйте себе і свого партнера, це нікому не принесе користі.

Стрілець

Якщо вам потрібен надійний партнер в якійсь справі, пошукайте його серед своїх колег. З друзями зараз не варто вирішувати ділові питання, так як це може негативно відбитися на ваших взаєминах.

Козеріг

Представники знака, життя яких якимось чином пов'язане з творчістю, сьогодні відчують раптовий прилив натхнення. Не відштовхуйте цей порив і не відкладайте його на потім.

Водолій

Ви можете дозволити собі виділятися з натовпу. Але тільки після того, як розберетеся з запланованими справами. Також варто вибратися кудись в гучне місце, спілкування з приємними людьми подарує вам заряд енергії.

Риби

Ваше здоров'я може трохи похитнутися. Можливо, ви відчуєте наступ застуди або іншої подібної недуги. Не навантажуйте себе справами, якщо відчуваєте себе не кращим чином.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.