RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 3 січня: Терезів чекає сильна конкуренція, а Рибам доведеться вирішувати чужі проблеми

Хочете знати, що вас чекає 3 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астролоічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно гарненько відпочити, а у кого поміняються плани через раптові новини.

Овен

Вам доведеться вирішувати непрості питання, які можуть стосуватися близьких людей. Розбіжності оточуючих опиняться на ваших плечах. Постарайтеся згладжувати кути і діяти так, як радить вам серце, воно підкаже вірний шлях.

Телець

Ваша сильна енергетика буде провокувати інших на конфлікти. Варто спробувати побути на самоті, так як інакше вашим кривдникам може міцно дістатися, це може позначитися в подальшому на ваших відносинах.

Близнюки

Неприємні новини можуть з'явитися з самого ранку. Їх варто гарненько обміркувати, зробити висновки і тільки потім вирішувати, як саме діяти. Не покладайтеся на чужі рекомендації та думки, зараз вам потрібно думати самостійно.

Рак

Чим сміливіше ви будете діяти, тим крутішим буде ваш результат. Не бійтеся невдач, рвіться вперед, беріться за нові завдання. Нехай навіть зараз вам здається, що ви не готові до чогось, але насправді ваше майбутнє в ваших руках.

Лев

Ви можете опинитися на важливій зустрічі, тому зверніть увагу на свій зовнішній вигляд. Пам'ятайте, що зустрічають по одягу. Тому потрібно не тільки підготувати аргументи і доводи, але і візуально справити хороше враження.

Діва

Ваші впевненість, працездатність і активність допоможуть вам закінчити безліч різних справ. Головне в цей час не дуже дратуйте своїм завзяттям оточуючих. Використовуйте свою енергію в конструктивному, а не деструктивний ключі.

Терези

Вас чекає сильна конкуренція. Не варто недооцінювати своїх суперників, вони можуть виявитися спритнішими і досвідченішими за вас. Дійте оперативно, не давайте собі лінуватися і боятися. Інакше поступитеся своїм місцем під сонцем комусь іншому.

Скорпіон

Несподівані новини можуть змусити вас відмовитися від запланованих справ. Зберігайте спокій і міркуйте раціонально. Справи, які не вийде закінчити зараз, нікуди не дінуться.

Стрілець

Зараз ви можете покладатися тільки на власний холодний розум. Запам'ятайте - тільки факти, цифри і логіка. Емоції і інтуїція сьогодні не на вашому боці. Найкраще буде зайнятися питаннями фінансів, складанням бізнес-планів і бюджетів.

Козеріг

Ви для чогось будете намагатися самостійно ускладнити собі життя. Якщо вам нудно, знайдіть собі більш корисне заняття. Емоційні бурі вас розважать, але у них обов'язково будуть наслідки.

Водолій

Водоліям потрібно як слід відпочити. Хоч ваша внутрішня енергія і буде вас схиляти до бурхливої діяльності, краще її направити на якесь активне дозвілля. Інакше стан неуважності може внести безлад навіть в звичайні завдання.

Риби

Рибам доведеться вирішувати проблеми, які створили інші люди. Це буде трохи дратувати, але в підсумку ви самі отримаєте корисний досвід і знання. Не дозволяйте своїй агресії псувати вам настрій. І не працюйте занадто багато.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.