RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Гороскоп на 6 січня: Козерогів чекають неприємності, а Овни можуть отримати прибуток

Хочете знати, що вас чекає 6 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому посміхнеться удача, а від кого мало що залежатиме.

Овен

Важливо не упустити з виду джерело прибутку. Якщо зможете розгледіти свій шанс, будете приємно здивовані. Ваше матеріальне становище може істотно поліпшитися, якщо ви будете раціонально продумувати витрати.

Телець

Ви трохи перебільшуєте значимість деяких справ. Відпустіть ситуацію, нехай все йде своєю чергою. Порадуйте кохану людину, це відверне вас від неприємних думок. І не бійтеся щирості.

Близнюки

День може виявитися складним в емоційному плані. Вас чекають потрясіння, до яких ви можете виявитися не до кінця готові. Не піддавайтеся паніці і постарайтеся оцінити ситуацію спокійно. Попросіть поради у рідних людей.

Рак

Вам нарешті по-справжньому посміхається удача. Посміхніться їй у відповідь, налаштуйтеся на максимально позитивну хвилю, і тоді зможете згорнути всі гори на своєму шляху. Біла смуга тільки починається, тому просто насолоджуйтеся.

Лев

На роботі від вас зараз мало що залежить. Всі бачать в вас виконавця, а не лідера і творця. Тому поки що варто просто плисти за течією. Ваш зоряний час обов'язково настане, але в цей період сконцентруйте увагу на звичайних справах.

Діва

Не проявляйте зайву завзятість, це може спровокувати конфлікти як на роботі, так і вдома. Вам зараз здається, що навколо одні дурні, але насправді проблема криється в вас самих. Покопайтеся в собі і знайдете ключ до її вирішення.

Терези

Ви зможете відкрити в собі нові таланти. День принесе важливе рішення, яке подарує вам нові цікаві знайомства і корисні знання. Будьте активні і не давайте нікому гальмувати ваш розвиток.

Скорпіон

Це гарний час для роботи з будь-якими паперами. Але проблемою може стати те, що вам буде непросто зосередитися. Постарайтеся не братися за кілька завдань одночасно, так вам буде легше все закінчити і не наробити помилок.

Стрілець

День буде спокійним і розміреним. Для успіху вам доведеться попрацювати, але не потрібно буде занадто перепрацьовувати. Це гарний час для планування відпустки і поїздок. Якщо ви можете собі дозволити взяти додатковий вихідний, зробіть це.

Козеріг

Зараз неприємностей уникнути не вийде, варто бути до цього готовим. Проявіть витримку і наполегливість, тоді швидше розберетеся з новими завданнями. Скоро ваші справи підуть на лад, але зараз доведеться потерпіти і набратися мужності.

Водолій

Вам варто переглянути своє фінансове становище. Може здаватися, що все під контролем, але в разі незапланованих витрат ви ризикуєте залишитися практично ні з чим. Порахуйте прибуток і продумайте майбутні покупки.

Риби

Ймовірно зародження нових відносин або відновлення давніх зв'язків. У представниць прекрасної статі можливі несподівані зустрічі. А от чоловікам-Рибам варто уважно дивитися за своїми коханими.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.