RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 7 січня: Водолії будуть провокувати конфлікт, а Львів чекають перешкоди

Хочете знати, що вас чекає 7 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не треба підбирати слова, а хто розкриє свою сексуальність.

Овен

Не ховайтеся за спинами інших, беріть участь в діалогах і прийнятті ділових рішень. Гарний час для планування поїздок. Також ви можете спробувати вирішити давній конфлікт. Але будьте готові до того, що вам доведеться піти на поступки.

Телець

Все нарешті почне налагоджуватися, як вдома, так і на роботі. Сміливо просувайте свої ідеї, навіть якщо раніше навколишні їх не прийняли. Зараз вам буде легше донести свою точку зору до інших, тільки обов'язково контролюйте свої емоції.

Близнюки

Вам потрібно діяти дуже оперативно. Не лінуйтеся і робіть все, щоб добитися бажаного. Навіть якщо здається, що сили закінчуються, не опускайте руки. Краще робити все самостійно, допомога з боку зараз буде малоефективна.

Рак

Ваша прямолінійність зараз буде працювати вам на руку. Не варто підбирати слова і намагатися згладжувати кути. Говоріть прямо, що і як думаєте, не бійтеся відкрито висловлювати свою точку зору. Але і не забувайте про манери і рамки пристойності.

Лев

Левам не вдасться довести до кінця розпочату справу. Перешкоди будуть з'являтися з усіх боків. Не зациклюйтеся на якійсь одній ідеї, відпустіть ситуацію. Якщо можете якось вплинути на події, дійте. Якщо ж ні, просто переключіться.

Діва

День буде непростим. Його навіть можна назвати важким і неспокійним. Внутрішня рівновага буде постійно збиватися, вам буде непросто тримати себе в руках. Постарайтеся менше нервувати і займіться справами, які вам приємні.

Терези

Ви відчуєте власну сексуальність яскравіше, ніж зазвичай. Це приверне увагу протилежної статі, так як ваші вібрації будуть досить сильними. Якщо ви давно хочете завоювати симпатію когось, хто вам подобається, дійте.

Скорпіон

Не відмовляйтеся від раніше запланованих справ, навіть якщо все буде йти не так, як ви думали спочатку. Обігруйте ситуацію, включайте фантазію і придумуйте нові способи досягнення бажаного. Навіть якщо це здається складним.

Стрілець

Настає хороший і плідний період, який, однак, не повністю виправдає ваші очікування. Не засмучуйтеся, якщо не отримуєте те, про що мріяли. Краще оціните свої успіхи і порадійте тому, що маєте в даний момент.

Водолій

Ви зараз намагаєтеся спеціально нарватися на конфлікт, спровокувати сварку, змусити людей з вами лаятися. Візьміть себе в руки, інакше пізніше доведеться вибачатися перед багатьма людьми. І не факт, що вони будуть вас слухати.

Риби

Представникам цього знака доведеться серйозно попрацювати, щоб домогтися хоч якогось успіху в цей день. Якщо дозволите собі лінуватися, все піде зовсім не по вашим планом, і ви пізніше будете дуже про це шкодувати.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.