RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 9 січня: Тельці будуть непередбачувані, а Терезам потрібно бути впертими

Хочете знати, що на вас чекає 9 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто може отримати прибуток, а кому доведеться планувати заходи.

Овен

За вашою спиною хтось планує масшабний проект. Прислухайтеся до того, що говорять колеги. Якщо це завдання не вкрадене у вас, все в порядку. Але якщо хтось намагається привласнити вашу ідею - не мовчіть.

Телець

Сьогодні ви будете вести себе непередбачувано. Вам може прийти в голову практично що завгодно, від зміни іміджу до переїзду в іншу країну. Подумайте, з чим може бути пов'язана така імпульсивна поведінка.

Близнюки

Ваше особисте життя може трохи похитнутися. Сімейні пари можуть відчути гострий брак романтики, на цьому грунті можливі образи і непорозуміння. Намагайтеся обговорювати всі нюанси зі своєю другою половиною.

Рак

Тим представникам знаку, у яких є діти, сьогодні доведеться не солодко. Вам може здаватися, що молодші роблять все можливе, щоб вивести вас із себе. Насправді, їм просто не вистачає вашої уваги.

Лев

Примусьте себе закінчити заплановані справи. Це буде не просто, адже з самого ранку вас буде долати сильна лінь. Але потрібно переступити через цей стан, інакше пізніше вам буде ще складніше.

Діва

Відпочиньте від комп'ютера. Останнім часом ви проводите в інтернеті дуже багато часу, це негативно впливає на ваш сон і настрій. Почитайте книгу, послухайте музику. А ще краще проведіть час з близькими.

Терези

Сьогодні вам стане у нагоді ваша коронна впертість. Зазвичай людей дратує ця якість, але в цей день все буде зовсім навпаки. Не бійтеся йти напролом, якщо чітко бачите свою мету і впевнені в своїх знаннях.

Скорпіон

Побережіть свої нерви. Хтось може намагатися спровокувати вас на конфлікт, але не потрібно на це реагувати. Направте свою енергію в більш приємне і позитивне русло. А провокатори нехай самі подавляться своєю агресією.

Стрілець

В роботі ймовірні невеликі перепади. Ви можете відчути, що втомилися займатися своєю звичною справою. Не приймайте поспішних рішень. Краще обговоріть ситуацію з кимось, кому довіряєте.

Козеріг

У цей день ви можете отримати якийсь прибуток. Не поспішайте одразу ж розлучатися з грошима, вони вам ще знадобляться. Також варто гарненько розпланувати сімейний бюджет, скоро вас чекає цікава пригода.

Водолій

Сьогодні вам потрібно постаратися відпустити свої переживання. Не зациклюйтеся на емоціях. Пам'ятайте, що ваш настрій - плід ваших власних думок. Краще подумайте, як можна налагодити загальний фон.

Риби

Ймовірно, вам доведеться планувати якісь великі заходи. Не бійтеся цієї відповідальності, у вас все вийде. Але варто попросити про допомогу когось, у кого більше досвіду в подібних справах. Інакше не обійдеться без помилок.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.