RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Гороскоп на 10 січня: Скорпіонам не можна скромничати, а Стрільцям не потрібно боятися труднощів

Хочете знати, що вас чекає 10 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають важливі зустрічі, а хто зможе насолодитися стабільністю.

Овен

Незабаром вас чекають важливі зустрічі і нові знайомства. Тому сьогодні можна зайнятися підготовкою до цього етапу. Пам'ятайте, що дуже часто перше враження справляє зовнішній вигляд. Варто трохи привести себе в порядок.

Телець

В цей день вам варто гарненько розважитися. Дозвольте собі зайнятися чимось веселим, цікавим і приємним. Навіть якщо на вас навалилася ціла купа роботи, знайдіть трохи часу на те, щоб від усього відволіктися.

Близнюки

У вашому житті нарешті настане довгоочікувана стабільність. Можете просто розслабитися і плисти за течією. Але не варто забувати про свої обов'язки. Також будьте уважні у всіх справах, які стосуються фінансів.

Рак

Представникам цього знака сьогодні всі моря по коліно. Ви можете вирішити будь-яку проблему і подолати будь-яку перешкоду. Використовуйте цей час для вирішення якоїсь старої проблеми. Зараз ви впораєтеся з чим завгодно.

Лев

Ви можете розраховувати на успіх. Але для початку доведеться пошукати спільну мову з керівництвом. Пам'ятайте, що дипломатія - ключ до взаєморозуміння. Не намагайтеся нікому сподобатися, просто будьте собою і будьте ввічливі.

Діва

День буде не найпростішим, але цікавим. Сміливо беріться за будь-які нові завдання, зараз вам потрібні нові емоції та враження. Не озирайтеся на своє минуле, зараз вам потрібно думати про теперішній момент.

Терези

Зараз вам потрібно повністю брати відповідальність на себе. Не намагайтеся перекладати на когось свої проблеми або невдачі. Ваш настрій, стан, успіх і так далі - все це залежить тільки від вас самих.

Скорпіон

В цей день вам ні в якому разі не можна скромничати. Не бійтеся розповідати людям про свої вміння та здобутки. Ви набагато сильніше, досвідченіше і цікавіше, ніж іноді самі собі здаєтеся. Дозвольте іншим це побачити.

Стрілець

День буде вдалим тільки в тому випадку, якщо ви не будете боятися труднощів. Не варто відмовлятися від складних завдань. Якщо відчуваєте, що можете не впоратися, покличте когось на допомогу. Але не кидайте те, що вже почали.

Козеріг

Зараз вам потрібно тримати себе в руках і не звертати уваги ні на які неприємні інциденти і слова. Начальство може вести себе агресивно, тому вам варто просто абстрагуватися і не давати нікому псувати ваші нерви.

Водолій

Ваше вміння доладно і цікаво говорити сьогодні зіграє вам на руку. Люди із задоволенням вас слухають і навіть готові багато в чому вам допомагати. Тримайте хвилю і не дозволяйте собі боятися труднощів.

Риби

День обіцяє бути стабільним, особливо в першій половині. Можете спокійно займатися запланованими справами. Також вас чекає цікава новина в першій половині дня. Подумайте, як вона пов'язана з недавніми подіями.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.