RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Гороскоп на 11 січня: Овнам потрібно відпустити страхи, а Львів чекають перепади настрою

Хочете знати, що вас чекає 11 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна лаятися, а кого чекає удача.

Овен

В цей день вам варто відпустити всі свої страхи. Ви можете переживати, що з чимось не справляєтеся, але пам'ятайте, що це тільки ваші емоції. Насправді, все набагато краще, ніж вам здається. Потрібно просто це помітити.

Телець

У вашому оточенні може з'явитися людина, з якою пізніше вас буде пов'язувати якась цікава справа. Придивіться і подумайте, чи варто погоджуватися на авантюру. Якщо впевнені в своїх силах, дійте рішуче.

Близнюки

Вас чекає удача. Ви навіть можете щось виграти, тому не бійтеся ризикувати. Позитивні вібрації сильно впливають на представників цього знака. Відпочиньте від нудних завдань, це допоможе налаштуватися на потрібну хвилю.

Рак

Недоброзичливці сьогодні будуть особливо активними, але ви зможете дати їм відсіч. Не бійтеся говорити те, що думаєте. Але дотримуйтеся ввічливості, інакше можете зіпсувати собі репутацію.

Лев

Ймовірні різкі перепади настрою. Не зривається на своїх близьких, вони не винні у ваших негативних емоціях. Також зверніть увагу на поради ваших колег. Зараз вони вам дуже знадобляться.

Діва

У цей день ви можете відчувати легке занепокоєння. Це пов'язано з перепадами емоційного фону. Не сприймайте свої думки надто серйозно. Зараз ваші переживання не засновані ні на чому реальному.

Терези

Пам'ятайте, нещодавно ви комусь щось пообіцяли? Потрібно постаратися виконати це якомога швидше, інакше пізніше тягар відповідальності не дасть вам активно діяти. У сімейних справах варто вести себе максимально мудро.

Скорпіон

Здоров'я може трохи вас підвести. Не ризикуйте і намагайтеся не працювати занадто багато. Інакше ваш ресурс не витримає навантажень. Пам'ятайте про відпочинок, режимі сну і здорове харчування.

Стрілець

Ваша агресія зараз може допомогти домогтися гарних результатів. Але тільки в тому випадку, якщо ви будете використовувати її грамотно. Уникайте сварок і намагайтеся працювати максимально продуктивно.

Козеріг

Ваш настрій безпосередньо залежить від ваших близьких. А вони, в свою чергу, зараз будуть приємно вас дивувати. Тримайте позитивну хвилю. Скоро вас чекає цікава пригода.

Водолій

Не думайте про те, чого поки не змогли добитися. Вам потрібно працювати над собою і прагнути до своїх цілей, але гризти себе за те, що ви поки не отримали бажане - нерозумно. Відпустіть ситуацію.

Риби

У цей день велика ймовірність конфліктів. Не провокуйте нікого на скандал, інакше самі опинитеся в дуже неприємній ситуації. А ось здоров'я сьогодні може нарешті покращитися. Це допоможе вам накопичити сили.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.