RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гороскоп на 13 січня: Овнам потрібно звернути увагу на знаки, а Риби будуть псувати всім настрій

Хочете знати, що на вас чекає 13 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не варто засмучуватися через дрібниці, а кого чекає затишшя в особистому житті.

Овен

Відпустіть старі нездійснені бажання, вони сильно мучать вас останнім часом. Чим швидше ви перестанете озиратися, тим швидше зможете піти вперед. Також зверніть увагу на знаки Всесвіту.

Телець

В особистому житті настає період затишшя. Вам може хотітися емоцій, але не намагайтеся отримати їх зараз. Краще просто почекайте, нові фарби скоро самі прийдуть у ваше життя. Всьому свій час.

Близнюки

Відійдіть на час від усіх справ. Ваш ресурс зараз майже спорожнів, вам потрібно набратися натхнення, сил і емоцій. Якщо є така можливість, візьміть собі кілька додаткових вихідних.

Рак

Не бійтеся ризикувати, особливо в тому випадку, якщо це стосується вашої зовнішності. Зараз просто ідеальний час для кардинальних змін. Сміливо пробуйте все яскраве і незвичайне.

Лев

Ваші вороги зараз будуть особливо уразливими. І тільки вам вирішувати, як вчинити - скористатися ситуацією, або дочекатися моменту, коли ви знову будете на рівних. Чи порадує вас перемога над слабким супротивником?

Діва

Постарайтеся не надто турбуватися через дрібниці. Не потрібно витрачати свою енергію на переживання, які не несуть в собі нічого, крім негативу. Відпочиньте і займіться чимось приємним і корисним.

Терези

Об'єкт вашої симпатії остаточно від вас вислизнув. Це вас дуже сильно дратує. Але не варто піддаватися емоціям і діяти необдумано. Подумайте, чи може ця людина стати вам у нагоді в якість іншій якості.

Скорпіон

Робота нарешті почне налагоджуватися, ваш настрій покращиться. Це вплине і на здоров'я, гормональний фон стане набагато більш стабільним. Не забувайте телефонувати друзям і відволікатися від нудних справ на щось приємне.

Стрілець

Сьогодні вам варто прислухатися до свого організму. Якщо будете відчувати млявість і втому, дайте собі відпочити. Це дуже важливо, адже скоро вам знадобляться сили для серйозної справи.

Козеріг

Ваша кохана людина зараз трохи спантеличена чимось. Постарайтеся з'ясувати, у чому причина. Можливо, ви зможете швидко вирішити проблему, і тоді загальний емоційний фон у вашому домі стане більш приємним.

Водолій

Ви зараз грузите себе через дрібниці. Фінанси, невеликі невдачі на роботі, відсутність прогресу в якійсь справі - все це тисне на ваші плечі. Але тільки тому, що ви самі це дозволяєте. Скиньте з себе цей тягар, тоді вам одразу стане легше.

Риби

Ви псуєте настрій як собі, так і оточуючим. За будь-якого приводу і без такого. Ви можете самі цього не помічати, але постарайтеся подивитися на себе зі сторони. Інакше наслідків не уникнути.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.