RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 22 січня: Левів чекають перепади настрою, а Дівам пора братися за справи

Хочете знати, що на вас чекає 22 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає приємний сюрприз, а кого будуть дратувати близькі люди.

Овен

У вашому оточенні є хтось, хто поводиться як дитина. Цій людині може бути потрібна ваша допомога. Постарайтеся поговорити і з'ясувати, що відбувається. І, якщо побачите якусь нестабільність, запропонуйте своє плече.

Телець

Дозвольте собі побути дитиною і повірити в чудеса. Це допоможе зарядитися позитивною енергією і набратися сил. Зовсім скоро вам знадобиться цей заряд.

Близнюки

Сьогодні вами керуватиме заздрість. Ви можете почати ревнувати свого партнера, або злитися через чиїсь успіхи. Постарайтеся відігнати від себе подібні думки. Якщо не вийшло, змусьте ці емоції бути вашим стимулом до розвитку.

Рак

Ваші близькі можуть почати вас дратувати. Але не потрібно реагувати на все занадто агресивно. Постарайтеся зрозуміти людей навколо. У них теж можуть бути різні перепади настрою.

Лев

Всього за кілька годин ваш настрій може змінитися. Спочатку ви будете відчувати себе на висоті комфорту і позитиву, а потім раптом зрозумієте, що все навколо вас дратує. Як з цим боротися? Перетерпіти. І з'їсти щось смачне.

Діва

Пора братися за справи. Вам не хочеться починати новий робочий етап, але від нього нікуди не дінешся. Якщо дуже хочеться відійти від справ на якийсь час, постарайтеся вибити собі пару днів відпустки.

Терези

Шкідливі звички можуть почати вам набридати. Ви можете відчувати, як вони тиснуть на вас, впливають на ваше самопочуття і настрій. Якщо таке відбувається, просто відмовтеся від них. Хоча б на один день. І відразу відчуєте різницю.

Скорпіон

Не треба надто гостро реагувати на події і новини. Ви емоційна людина, і зараз це може вам заважати. Постарайтеся не витрачати свою енергію на справи, які ніяк від вас не залежать.

Стрілець

Ви можете випадково влізти в інтриги. Вам захочеться влізти в якусь авантюру, або взяти участь в обговоренні якогось секретного плану. У будь-якому випадку, не торкайтеся до речей, які здаються підозрілими. Ваша інтуїція намагається вас убезпечити.

Козеріг

Після обіду вас чекає приємний сюрприз. Він може бути невеликим, тому постарайтеся його розгледіти. Зверніть увагу на те, як до вас ставляться ваші колеги. Якщо відчуєте холод, спробуйте якось розрядити обстановку.

Водолій

Вас може потягнути на азарт. Це може виражатися як у тязі до якихось ігор або спорту, так і в сильному бажанні комусь довести свою правоту. Залиште свою думку при собі, якщо ваш співрозмовник не хоче її чути. Так ви заощадите свої ж нерви.

Риби

Постарайтеся сьогодні уважно постежити за тим, як з вами спілкуються оточуючі. Зараз можливі конфлікти і неприємні розмови. Але тільки в тому випадку, якщо ви не зможете заздалегідь вжити заходів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.