RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 24 січня: Дев чекає пауза в особистому житті, а Левам не можна переходити межу

Хочете знати, що вас чекає 24 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто цього потребує бути впевненіше в собі, а хто повинен акуратно підбирати слова.

Овен

Чому вам здається, що все зовсім не так, як повинно бути? Подумайте, чого саме вам не вистачає для комфорту і щастя? Запишіть на аркуші десять пунктів, які потрібно виконати, щоб підняти настрій.

Телець

Поки що вам не варто робити різких кроків. Навіть на шляху до самої заповітної мети не забувайте, що життя відбувається саме зараз, в цю хвилину, і не можна відкладати його на потім. Живіть в моменті, інакше можете багато втратити.

Близнюки

Пам'ятайте, що ваш настрій впливає на ваше спілкування з людьми. Не можна дозволяти собі огризатися і сваритися з кимось тільки тому, що ви встали не з тієї ноги. Випийте валер'янки, якщо інакше не можете зберігати стабільність.

Рак

У вашому арсеналі має з'явитися важлива зброя - впевненість в собі. Зараз вам її дуже не вистачає. Згадайте про свої заслуги і перемоги. Коли задумаєтеся, відразу ж зрозумієте, що ви набагато сильніше, ніж самі собі здаєтеся.

Лев

У відвертих розмовах краще не переходити межу. Пам'ятайте, що у вашому житті є деталі, які не кожна людина може зрозуміти. Будьте уважні, підбирайте слова і розповідайте тільки те, що цікаво співрозмовнику.

Діва

Пауза в особистому житті може затягнутися. В цей період все залежить від ваших рішень. Не приймайте їх поспішно, але і не відкладайте в довгу шухляду. Не бійтеся ризикувати, ваше щастя зовсім поруч.

Терези

Просто попросіть когось про допомогу, в цьому немає нічого ганебного. Ви ж бачите, що самостійно розгребти нинішній обсяг завдань у вас не виходить. Не потрібно боятися здатися слабким, ви просто не робот і теж можете втомитися.

Скорпіон

Повністю контролювати нинішній стан справ не вийде. Можете навіть не намагатися. Ситуація зараз не під вашим контролем, тому просто відпустіть її. Нехай піде те, що не повинно з вами залишатися.

Стрілець

У ваше життя може вторгнутися хтось, кого ви в ньому абсолютно не чекаєте. Це не погано, але варто бути обережними. Адже хто знає, які сюрпризи або навіть небезпеки чекають за поворотом?

Козеріг

Спробуйте поділитися своїми обов'язками. Не бійтеся попросити когось вам допомогти. Так ви не тільки витратите менше сил, але і зможете зрозуміти, як до вас насправді відносяться деякі люди.

Водолій

В цей день вам варто звернути особливу увагу на своє самопочуття. Організм сам підкаже, якими справами краще зайнятися і яке харчування обрати. Прислухайтеся до свого тіла і стану душі.

Риби

Вам потрібна порада когось більш досвідченого, тому ви зациклені на пошуку порадника. Але цікаво те, що вашим головним гуру є ви самі. Поговоріть з собою, поясніть собі свої власні мотиви і почуття.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.