RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 25 січня: Раки будуть жити в мріях, а Стрільцям пора зробити перерву

Хочете знати, що вас чекає 25 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають перешкоди, а кому потрібно перестати себе виправдовувати.

Овен

На вашому шляху може з'явитися несподівана перешкода. Ви самі можете вирішити, що з нею робити - переступити, зламати або обійти далекою дорогою. Але пам'ятайте, що рішення вплине на подальший хід подій.

Телець

Домашніми справами можна зайнятися і пізніше, а ось робочі завдання не можна відкладати на потім. Постарайтеся якомога швидше розібратися з усім, що заплановано. Так ви заощадите чимало часу і сил.

Близнюки

Досить шукати собі виправдання. Ваша агресивна поведінка не є чиєюсь виною. Вона говорить тільки про те, що ви не намагаєтеся тримати себе в руках. Пора заспокоїтися, інакше скоро ви почнете втрачати репутацію і важливих людей.

Рак

Ви живете, немов у казці. Ваша свідомість нарешті може вільно літати, ніщо не тягне її на дно. Це хороший період для будь-яких нових занять. Також варто приділити час домашньому вогнищу і близьким людям.

Лев

Проаналізуйте свої бажання. Так буде простіше зрозуміти, за які справи потрібно братися в першу чергу. Вам хочеться встигнути все і одразу, але краще займатися своїми планами поступово.

Діва

У вашому житті зовсім мало фарб. Ви самі заганяєте себе в сірість і темряву. Відпочиньте від негативу, не давайте нудьзі тягнути вас на дно. Щоб було простіше відволіктися, поговоріть зі своїми друзями.

Терези

Вітер змін несе вам приємну новину. Ця подія може як окрилити вас, так і зовсім вибити з колії. Дихайте повільно, думайте і намагайтеся діяти раціонально.

Скорпіон

Ваша кохана людина може почати діяти не зовсім розумно. Не зліться і не намагайтеся лаятися, краще візьміть на себе роль порадника і друга. Так ви швидше стабілізуєте ситуацію.

Стрілець

Вам варто зробити перерву в робочих справах. Завершіть заплановані завдання і просто дайте собі відпочити. Не будуйте плани, не складайте списки. Поживіть для себе, не замислюючись про те, як "треба".

Козеріг

Переключитися з роботи на особисте життя буває не так вже й просто. Але вам зараз дуже потрібно це зробити. Відкиньте важливі справи і серйозні переговори. Набагато важливіше в цей період приділити увагу своїм почуттям.

Водолій

Веселощі можуть ховатися у звичайних речах. Спробуйте просто їх помітити. Дуже часто ми забуваємо радіти простим дрібницям, але ж саме вони роблять наше життя неповторним.

Риби

Планування і організація - ваші кращі друзі. Але навіть кращим друзям іноді потрібно від вас відпочивати. Не намагайтеся знову почати все контролювати, краще пливіть за течією. І подивіться, куди вона вас приведе.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.