RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Гороскоп на 30 січня: Терези будуть почувати нездужання, а на Риб чекають труднощі

Хочете знати, що на вас чекає 30 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає важлива подія, а кому доведеться контролювати емоції.

Овен

Вас чекає якась важлива подія, яка вплине на ваше майбутнє. Не бійтеся діяти і не дозволяйте собі боятися змін. Все в житті змінюється, навіть ви самі скоро будете зовсім іншою людиною.

Телець

День буде непростим. Його навіть можна назвати важким і неспокійним. Внутрішня рівновага буде постійно збиватися, вам буде непросто тримати себе в руках. Постарайтеся менше нервувати і займіться справами, які вам приємні.

Близнюки

У цей день вас чекають зустрічі з людьми, яких ви будете не дуже раді бачити. Наберіться терпіння і ведіть себе чемно. Пам'ятайте, що настрій завжди можна контролювати.

Рак

У цей день представникам знака варто особливо сильно контролювати свої емоційні пориви. Ви можете як сильно чомусь радіти, так і зриватися на людей через найменьш значні дрібниці. Обережніше зі словами та діями.

Лев

Левам буде непросто спілкуватися з начальством. Ви будете бунтувати і йти проти системи, коли це буде зовсім недоречно. Заспокойте свого внутрішнього революціонера, він зараз дуже активно проявляє свої гірші якості.

Діва

Діви будуть готові до змін, які зовсім скоро їх наздоженуть. Новий життєвий етап буде непростим, але вам зараз всі перепони по плечу. Частіше спілкуйтеся з близькими, це дасть необхідний заряд позитивної енергії.

Терези

Ви можете відчути нездужання і занепад сил. Щоб з цим впоратися, доведеться вмовити себе на якийсь час просто віддалитися від усіх планів і завдань. Вам обов'язково потрібен вихідний, щоб просто виспатися і перезавантажитися.

Скорпіон

Для представників цього знака день буде наповнений яскравими емоціями. Вже в першій половині дня ви відчуєте приплив сил, тому в цей час будь-які завдання будуть даватися вам легко. Заплануйте на вечір щось приємне.

Стрілець

Вас чекає неприємний емоційний сплеск через якесь особисте питання. Можливо, вам доведеться зіткнутися з недовірою в стосунках. Не обманюйте себе і свого партнера, це нікому не принесе користі.

Козеріг

Ви можете запросто стати душею будь-якої компанії, зараз для вас відкриті всі двері. Тільки не відкривайтеся людям занадто сильно. Ті, хто здається вам неймовірно привітними і добрими, запросто можуть плюнути в спину. Однак, при належній обережності, ви можете зустріти дійсно хороших людей.

Водолій

Не потрібно занадто категорично оцінювати ситуацію. Всі події не діляться тільки на погані і хороші, у всього завжди є різні півтони. Краще не поспішати з висновками і залишити ретельний аналіз на потім.

Риби

Вас чекають труднощі, через які можливо доведеться відмовитися від заздалегідь намічених планів. Це призведе до емоційної нестабільності, вас легко буде вивести з себе будь-якою дрібницею. Не зривається на оточуючих.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.