RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Гороскоп на 1 лютого: Овнам варто себе похвалити, а Скорпіонам не можна забувати про відпочинок

Хочете знати, що вас чекає 1 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, на кого чекає непростий день, а хто зможе здобути якусь перемогу.

Овен

Сьогодні ви зможете здобути якусь перемогу. Ваші недоброзичливці будуть сильно засмучені цим фактом, тому будьте готові дати їм відсіч. Похваліть себе за свій успіх, ви добре попрацювали.

Телець

Тільців чекають завдання, за які зазвичай вони не стали би братися самостійно. Але, на жаль, поки не закінчаться ці справи, почати щось нове буде проблематично. Наберіться терпіння і подумайте, як можна швидко все це закінчити.

Близнюки

Не довіряйте першому враженню. Вас чекає якась суперечлива новина, з якою вам буде непросто змиритися. Не робіть поспішних висновків і постарайтеся реагувати на ситуацію мудро і спокійно.

Рак

Для Раків день може виявитися складним в емоційному плані. Вас чекають потрясіння, до яких ви можете виявитися не до кінця готові. Не піддавайтеся паніці і постарайтеся оцінити ситуацію спокійно. Попросіть поради у рідних людей.

Лев

Леви в цей час будуть дуже ранимі й уразливі. Вас може вивести з себе буквально будь-яке слово, тому постарайтеся уникати тісного контакту з людьми. Навіть з близькими ви можете вести себе агресивно, пам'ятайте про це.

Діва

Зараз ви можете вирішити одразу кілька невеликих проблем, які останнім часом вам заважають. Розберіться з цими завданнями перед тим, як братися за щось нове. У романтичній сфері варто проявити наполегливість і шарм.

Терези

Вас чекають приємні новини і несподівані зміни в особистому житті. Постарайтеся зробити все, щоб ваш партнер поділяв ваші погляди і захоплення. Гармонію в стосунки внесе також і спільний романтичний відпочинок.

Скорпіон

Цей день може поставити перед вами непрості завдання. Сприймайте труднощі як випробування. Якщо зможете їх подолати, станете на рівень сильніше і мудріше. Також важливо пам'ятати про своє самопочуття. Не забувайте про відпочинок.

Стрілець

Представники знака, життя яких якимось чином пов'язане з творчістю, сьогодні відчують раптовий приплив натхнення. Не відштовхуйте цей порив і не відкладайте його на потім.

Козеріг

Ви можете сильно постраждати через власну довірливість. Ваша наївність змусить недоброзичливців спробувати вас використати. Будьте уважні і не дозволяйте нікому сісти вам на шию. І не потрібно надто гостро реагувати на те, що відбувається.

Водолій

Вам може здатися, що хтось з ваших близьких поводиться з вами надто байдуже. Можливо, ви чимось образили людину, самі того не підозрюючи. Постарайтеся з'ясувати, в чому причина такого раптового холоду.

Риби

Вам важливо дотримуватися обережності в усьому. День буде здаватися невдалим, але ви зможете зробити його приємнішим, якщо прикладете певну кількість зусиль. Ваш настрій, як і ваш успіх, зараз повністю у ваших руках.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.