RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Гороскоп на 2 лютого: Водоліям знадобиться допомога, а Леви зможуть уникнути конфліктів

Хочете знати, що на вас чекає 2 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна перенапружуватися, а хто повинен зайнятися фінансовими справами.

Овен

У цей день вам доведеться зайнятися фінансовими питаннями. Порахуйте свої витрати, не поспішайте бігти за покупками. Зараз важливо продумати все до дрібниць, так вам буде простіше розібратися з бюджетом.

Телець

Цей день принесе за собою серйозні зміни. Будьте готові змінити обстановку і отримати абсолютно новий досвід. Не лякайтеся труднощів, свіжі завдання тільки ще сильніше розширять ваш кругозір. Друзі допоможуть вам прийняти важливе рішення.

Близнюки

Вас чекає справжній емоційний струс. Бурхливі емоції захлиснуть вас з головою, тому до вечора ви можете відчути моральну втому. Не відмовляйтеся від нових перспектив.

Рак

Хороший день для складання абсолютно будь-яких планів. Постарайтеся заздалегідь продумати свої справи, подумайте, коли хотіли б піти у відпустку. Також в своєму графіку дуже важливо знайти віконце для зустрічі з близькими людьми.

Лев

Ваша делікатність допоможе уникнути конфліктів зі співробітниками та близькими. Не варто занадто сильно напружуватися, даний період не принесе бажаних результатів, а сили будуть витрачені. Краще займіться справами, які не вимагають особливих моральних зусиль.

Діва

Вам не можна перенапружуватися. Не дозволяйте керівництву повісити на вас занадто багато завдань, беріться тільки за ті справи, які заздалегідь запланували. Ваше здоров'я може похитнутися, стежте за самопочуттям і будьте активні.

Терези

Ви можете здивувати своїми сміливими ідеями як всіх навколо, так і самих себе. Будьте готові до того, що ваші амбіції спочатку будуть незрозумілими. Але незабаром ви зможете довести оточуючим свою однозначну правоту.

Скорпіон

Емоційні злети можуть сильно вплинути на хід подій. Це позитивно позначиться на вашій роботі, а от вдома ви можете бути занадто активні. Не тисніть на своїх родичів, вони можуть не розділяти деякі ваші ідеї.

Стрілець

Ви можете дозволити собі виділятися з натовпу. Але тільки після того, як розберетеся з запланованими справами. Також варто вибратися кудись в гучне місце, спілкування з приємними людьми подарує вам заряд енергії.

Козеріг

Представники цього знаку будуть діяти дуже повільно. Ви можете багато чого не встигнути, якщо самі не змусите себе бути трохи активніше. У романтичних справах краще зберігати спокій, так ви зможете вберегти баланс.

Водолій

Вам може знадобитися допомога в якійсь справі. Не соромтеся попросити її і визнати, що ви в чомусь не є експертом. Нові знання знадобляться вам зовсім скоро, не втрачайте шансу їх отримати.

Риби

Доля знову спробує перевірити вас на міцність. Зараз всі подальші події будуть залежати від вашої витримки. Будьте терплячі і намагайтеся мислити раціонально. Ваші мрії збудуться, але не варто розслаблятися і переставати працювати над собою.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.