RU  UA  EN

Пʼятниця, 31 травня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

Всі новини

Гороскоп на 4 лютого: Козерогам потрібно бути більш активними, а Водоліям не можна вплутуватися в суперечки

Хочете знати, що на вас чекає 4 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно більше думати, а хто повинен відкласти прибирання.

Овен

Всім буде хотітися вашої уваги. День також буде продуктивним, ви нарешті зможете розкрити свій потенціал. Підвищена увага оточуючих може трохи вас бентежити, але не піддавайтеся цьому почуттю. Будьте сміливіше.

Телець

Ваші шанси на перемогу дуже високі, але пам'ятайте, що для отримання бажаного потрібно діяти нестандартно і оперативно. Якщо будете спати на ходу, ризикуєте втратити цікаві можливості. Не зациклюйтеся тільки на одній ідеї.

Близнюки

Відносини будуть хиткими, а ось на діловому полі вас чекають приємні несподіванки. Чи не дійте імпульсивно, інтуїція зараз може вас обманювати. З прийняттям важливих рішень зараз краще почекати, негативні вібрації сильні.

Рак

Вам слід менше діяти і більше думати. Проаналізуйте те, що відбувається, розставте свої пріоритети. Так вам буде набагато простіше знайти відповіді на ваші запитання. Також варто згадати про справи, які ви раніше відклали на потім.

Лев

Постарайтеся бути самокритичності і більш вимогливим до себе. Чим прискіпливіше ви зараз будете оцінювати свої дії, тим краще і швидше зможете скоригувати свої помилки. Вам не потрібно також бути занадто наполегливими у відносинах.

Діва

Гарний час для проведення ділових переговорів. Всі питання, що стосуються роботи і бізнесу, не варто відкладати в довгу шухляду. А ось з домашніми справами можна трохи почекати. Якщо запланували прибирання, краще перенесіть її.

Терези

Терези будуть спритні і зможуть легко використовувати обставини, що склалися для досягнення своїх цілей. Ваш тверезий розум зможе переконати оточуючих у вашій правоті, тому на цей день сміливо можна призначати будь-які ділові зустрічі.

Скорпіон

Скорпіонам, які звикли вирішувати свої проблеми самостійно, буде в цей день значно простіше. Багато задач впадуть на ваші плечі, але при належних зусиллях ви зможете подолати всі труднощі. Не забувайте про відпочинок.

Стрілець

Вам захочеться цілком і повністю заповнити собою простір навколо вашого партнера. Краще стримувати свої пориви, так як людині може здатися, що вас стає занадто багато.

Козеріг

Для представників цього знака зараз дуже важливо проявляти гнучкість і активність. Вас легко можуть поставити в глухий кут, але при належних зусиллях ви зможете обійти будь-які перешкоди. Пам'ятайте, що досвід і розум часто сильніше дій напролом.

Водолій

Вам варто стримати свій запал і постаратися налаштуватися на мирне спілкування з тими, хто не поділяє їх точку зору. Вам буде хотітися вступити в словесну перепалку, але краще цього не робити, так як противник може виявитися сильніше вас.

Риби

Все, що вам потрібно - не лишатися на місці і рухатися вперед. Наберіться сил і зробіть широкий крок назустріч своєму майбутньому. Правда, вірогідні раптові зміни планів, пам'ятайте про них.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.