RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Гороскоп на 6 лютого: Дівам потрібно поберегти здоров'я, а Стрільців чекають цікаві справи

Хочете знати, що на вас чекає 6 февраля? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не потрібно починати нічого нового, а кого чекають суцільні проблеми і неприємності.

Овен

Вам багато хто заздрить, і не без причини. Ви стали впевнені в собі, ви добре виглядаєте і домагаєтеся видимих успіхів на роботі. Це викликає злість і неприйняття у недоброзичливців. Будьте уважні, вони можуть будувати вам підступи.

Телець

Не варто братися за кардинально нові справи, краще подумайте, як урізноманітнити те, що у вас вже є. Якщо хочеться змін, змініть на краще вже наявну ситуацію. Не завжди повна зміна декорацій змінює картину того, що відбувається.

Близнюки

Потрібно гарненько задуматися про події свого минулого. Проаналізуйте власні вчинки, їх наслідки, подумайте, як вам не повторити свої помилки. І тільки після цього дійте і приймайте будь-які рішення.

Рак

Не чіпляйтеся за старі звички. Якщо не почнете щось нове, якщо нічого не зміните, не зможете домогтися цілей. Ви самі тягнете себе на дно, вантаж старих поглядів не дає вам йти вперед. Задумайтеся про це і зробіть висновки.

Лев

У представників цього знака весь день буде йти наперекосяк. Все, за що ви беретеся, немов саме розвалюється. Так буває через сильний вплив негативних вібрацій. Вам потрібно розслабитися і дозволити своєму розуму насититися позитивною енергією.

Діва

Побережіть своє здоров'я, пройдіть лікарів, якщо давно збираєтеся це зробити. Не зайвим буде провести плановий огляд організму. Також варто пити більше води і виключити кофеїн і сигарети. Ваше тіло просить подбати про нього.

Терези

Дотримуйтесь раніше продуманого плану. Багато хто може не схвалити ваших рішень, але вам варто проявити стійкість і донести свою точку зору. Наберіться терпіння, великі справи не робляться миттєво. І не забувайте іноді відпочивати і відволікатися.

Скорпіон

Ваші обмани можуть легко розкритися. Навіть якщо ви збрехали про щось незначне, люди можуть дізнатися правду і втратити до вас довіру. Краще розкажіть про все самі, поки не попалися на гарячому. Так ви збережете образ порядної людини.

Стрілець

Стрільців чекає безліч цікавих і складних справ. Вам точно буде не нудно, але й нерви доведеться трохи витратити. Не звертайте уваги на власну невпевненість в своїх силах, ви зараз самі себе намагаєтеся збити зі шляху.

Козеріг

Не вірите комусь? Поговоріть з цією людиною, а не влаштовуйте стеження в стилі Шерлока Холмса. Якщо близька людина дізнається, що ви копалися з її речах або читали її листування, вона стане ставитися до вас зовсім інакше.

Водолій

Не порівнюйте себе ні з ким, це тільки ще сильніше зміцнює вашу невпевненість. Краще подумайте, як вам стати краще в справах, які ви і так добре вмієте. Таким чином ви досягнете успіху. А ось зайва самокритика вас затягне на дно.

Риби

Для вас цей день буде сприятливим для спілкування і робочих зустрічей. Також не зайвим буде поспілкуватися зі старими знайомими, вам не завадить думка зі сторони. Попросіть поради у тих, в кому бачите авторитет, це допоможе розібратися у важливій справі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.