RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Гороскоп на 8 лютого: Терезів чекають незручні ситуації, а Рибам не можна давати собі сумувати:

Хочете знати, що вас чекає 8 февраля? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає поліпшення фінансового становища, а хто повинен довіряти внутрішньому голосу.

Овен

Овни можуть дуже глобально зануритися у власні емоції і переживання. Цей період буде сприятливим для того, щоб розкласти всередині себе все по поличках. Але будьте уважні, ви можете почати закриватися від людей.

Телець

У цей період вам може захотітися самотності. Люди можуть почати вас сильно напружувати, якщо таке станеться, дозвольте собі просто дистанціюватися. Так буде краще для всіх.

Близнюки

У першій половині дня не передбачається різких стрибків, можете запланувати на цей час вирішення повсякденних справ. Також в цей час не бажано обговорювати плани на майбутнє, краще відкласти подібне планування на завтра.

Рак

Ваше фінансове становище поліпшиться, причому це може статися абсолютно несподівано. Щоб уникнути нудьги варто відправитися в поїздку. Також нові знайомства принесуть вам користь і позитивний настрій.

Лев

Гарний час для виконання завдань, які ви давно намітили, але ніяк не могли завершити. Також зараз потрібно сміливо братися за абсолютно нові справи, інтуїція зараз вас не підведе. Довіряйте внутрішньому голосу.

Діва

Зараз вам варто бути уважними до свого оточення, зверніть увагу на приховані мотиви ваших колег і знайомих. Можливо, хтось намагається використати вашу доброту в корисливих цілях.

Терези

Вірогідні неприємні або навіть незручні становища. Ваша щирість зараз може дратувати оточуючих, а когось вона навіть ображає. Розберіться спочатку в собі, і тільки потім розповідайте іншим про свої переживання.

Скорпіон

Зараз у вас є шанс щось серйозно змінити в робочій сфері. Також можна спробувати налагодити справи на особистому фронті, але будьте готові до серйозної роботи над помилками. У Скорпіонів-щасливців буде шанс отримати роботу мрії.

Стрілець

Ваші фінансові справи нарешті підуть вгору. Хороший період для продумування і здійснення покупок, як повсякденних, так і великих. Все, що ви зараз вкладете в довгострокові проекти, окупиться згодом.

Козеріг

Ви можете сильно втомитися в цей день, але сили будуть витрачені не даремно. Вам вдасться вирішити велику кількість проблем та завдань, якщо ви зможете змусити себе ударно попрацювати. Після цього краще взяти додатковий вихідний.

Водолій

Гарний час для великих змін. Зміни в особистому житті, зміна професійної діяльності, ремонт, переїзд - все це варто почати саме зараз. Але не поспішайте і продумайте всі деталі, щоб не пошкодувати про свої рішення.

Риби

Переговори будуть проходити плідно. Але не обійдеться без труднощів. Ви гідно з ними впораєтеся завдяки позитивному погляду на ситуацію. Не дозволяйте собі сумувати, в хорошому настрої ви зможете досягти бажаного.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.