RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Гороскоп на 9 лютого: Дівам намагатимуться догодити, а Водоліям варто відкласти деякі справи

Хочете знати, що на вас чекає 9 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому треба бути рішучіше, а кого чекає вихід з кризи.

Овен

Наберіться рішучості і не бійтеся відповідальності. Уважно вивчіть доручені вам справи, інакше можете провалити навіть найпростіші завдання. В емоційному плані, день буде сповнений протиріч. Не тримайте все всередині.

Телець

Будьте обережні, як морально, так і фізично. У цей день велика ймовірність отримати травму. Побережіть себе і не займайтеся нічим небезпечним. Кращим рішенням буде побути вдома або в офісі, не навантажуючи себе важкою роботою.

Близнюки

Цей час насичений цікавими і складними подіями. Якщо потрібно, зверніться за допомогою до людей більш досвідчених і розважливих, вони підкажуть правильні рішення. В любовній сфері вас чекають непорозуміння, постарайтеся пояснити себе.

Рак

У Раків можливий вихід з кризової ситуації. Незважаючи на велику кількість різних випробувань, ви зможете гідно впоратися з поставленими завданнями. Якщо проявите сильні сторони вашого характеру, зможете домогтися бажаного авторитету.

Лев

Якщо ви хотіли змінити свій спосіб життя, варто почати зараз. Відмовтеся від шкідливих звичок і займіться своїм здоров'ям. І не перенапружуйтеся, ваш організм зараз потребує перезавантаження і достатньої кількості відпочинку.

Діва

Ваші надії виправдаються дуже несподівано і приємно. Також багато хто буде намагатися вам догодити, навіть ваші капризи будуть легко сходити вам з рук. Але не дозволяйте собі починати вести себе нахабно.

Терези

Зараз вам не варто витрачати свою енергію на невеликі неприємності або речі, від вас не залежать. Навколо відбувається маса хороших подій, але ви не помічаєте їх через зацикленість на поганому. Відкрийте очі і ви одразу побачите, як позитивно все складається.

Скорпіон

Вам хочеться пригод, тому ви можете робити вчинки, які зазвичай вам не властиві. Вийміть з цього корисний досвід і знання, і постарайтеся не наламати дров. Доброю ідеєю буде зміна іміджу, але будьте готові до несподіваного результату.

Стрілець

Для вас настає плідний період, постарайтеся скористатися цим, щоб закрити давні справи і домогтися успіху в нових починаннях. На любовному фронті все буде не дуже гладко, але вам вдасться розібратися з накопиченими проблемами.

Козеріг

Вирішення фінансових питань зараз буде даватися вам легко. Розберіться з боргами і плануванням витрат, це допоможе уникнути неприємностей надалі. Якщо ви вважаєте, що зараз варто заощадити, порахуйте все і розберіться, як отримати необхідне.

Водолій

У цей день все буде здаватися занадто складним. Робочі питання будуть даватися вам важко, те ж саме буде відбуватися і на особистому фронті. Постарайтеся не нервувати і відкласти справи, які не вимагають термінового втручання.

Риби

Хороший день для вирішення робочих питань, підписання контрактів, обговорення нових проектів. Навіть якщо ніхто не вірить в успіх якоїсь вашої справи, не здавайтеся. Пізніше ви на ділі доведете людям свою правоту.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.