RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 11 лютого: Левам потрібно діяти розсудливо, а Скорпіонам не можна розривати контакти

Хочете знати, що вас чекає 11 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає раптовий інтерес з чиєїсь сторони, а кому не варто занадто захоплюватися любовними справами.

Овен

Відкрийте свою свідомість для вивчення і пізнання чогось нового. Не бійтеся йти на рішучі заходи, в ваших силах змінити майбутнє. Не потрібно зациклюватися на звичайних справах, займіться чимось, чого боїтеся.

Телець

Вашої життєвою дорогою зараз керує сама Доля, тому просто не заважайте їй. Покладіться на інтуїцію і відпустіть кермо, ваші ноги самі приведуть вас саме туди, куди вам потрібно. Внутрішній голос зараз буде мудріше вашого розуму, слухайте його.

Близнюки

Любов буде вабити вас з усіх боків. Але не дозволяйте їй повністю заволодіти вашою увагою. Романтичні пориви можуть стати прекрасним мотиватором, але тільки в тому випадку, якщо ви будете їх контролювати.

Рак

День буде непростим, але вам вдасться впоратися з поставленими завданнями. Ви зможете реалізувати задумане, адже вам допоможуть не тільки старі друзі, а й нові знайомі. Не соромтеся просити поради або звертатися за допомогою при необхідності.

Лев

Дійте розсудливо. Імпульсні рішення - небезпечна гра, вона може як різко підняти вас на вершину, так і потягти на саме дно. Не втрачайте голову, холодний розум допоможе вам утримати рівновагу.

Діва

Перша половина для буде неприємною у всіх аспектах. Ви ніяк не можете вплинути на ситуацію, тому цю бурю потрібно просто перечекати. Вже до обіду все почне налагоджуватися саме собою.

Терези

Віра у власні сили - прекрасний союзник, але не варто плутати її з самовпевненістю. Ви не завжди чинете правильно, як би вам не хотілося так думати. Прислухайтеся до того, що говорять вам навколишні.

Скорпіон

Вам може захотітися позбутися від накопиченого негативу. Постарайтеся виплеснути енергію в позитивне русло, не травмуючи оточуючих. Не варто розривати старі контакти, також важливо уникати конфліктів.

Стрілець

Сезонна депресія починає вас наздоганяти. Щоб утримати в тонусі тіло і розум постарайтеся не перевантажувати себе робочими завданнями. Також варто частіше бувати на вулиці, влаштовуйте короткі прогулянки хоча б один раз на день.

Козеріг

Для вас день буде наповнений контрастними переживаннями. Вам може здатися, що все йде зовсім не так, як потрібно. Але пам'ятайте, що ваші думки не завжди несуть істину. Варто прислухатися до порад мудрих людей.

Водолій

У вашому оточенні з'явився хтось, хто проявляє до вас дуже сильний інтерес. Правда, поки не ясно, що саме є причиною такої зацікавленості. Варіантів може бути два: хтось або закохався у вас, або хоче вашої допомоги.

Риби

Після недавньої сварки у вашій душі оселився неприємний вантаж. Полегшіть свій настрій, для цього всього лише потрібно посміхнутися тому, з ким у вас стався конфлікт. Ця людина може бути дуже корисна для вас у майбутньому.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.