RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 12 лютого: Рибам потрібно тверезо оцінювати свої можливості, а Овнів чекають важливі зустрічі

Хочете знати, що вас чекає 12 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому можна будувати плани, а кому потрібно стримувати свої емоційні пориви.

Овен

Цей день принесе вам важливі зустрічі. Будьте готові до того, що вам доведеться справляти враження на впливових людей. Не будьте занадто прямолінійні, іноді краще промовчати або поступитися, щоб пізніше довести свою правоту ефективніше.

Телець

Вас чекає плавний і розмірений день. Швидше за все, вам не доведеться ні про що особливо переживати. Використовуйте цей час, щоб розкласти по поличках усі свої плани, думки і завдання. Також можна скласти список.

Близнюки

Вам варто присвятити цей час дорозі. Все, що стосується поїздок, далеких або не дуже, приречене на успіх. Прогуляйтеся, поїдьте за місто, або навіть рушайте в спонтанну подорож - це подарує вам безцінний заряд позитивних емоцій.

Рак

Сьогодні ви зможете домогтися всіх поставлених цілей. Але тільки в тому випадку, якщо не будете дозволяти собі лінуватися. Пам'ятайте, що зараз ваш успіх залежить тільки від прикладених зусиль.

Лев

Будуйте плани, кличте гостей, призначайте зустрічі. Все буде вдаватися без особливих зусиль і з задоволенням. Насолоджуйтеся цим періодом, зараз ви можете просто розслабитися і діяти так, як вам хочеться. Можете також навчитися чомусь новому.

Діва

Для Дів цей час буде непростим. Ви постійно не будете знаходити собі місця, все буде здаватися дивним, незвичним. Навіть у найбільш комфортній обстановці ви знайдете, до чого причепитися. Не дозволяйте собі зриватися.

Терези

Вчорашні переживання сьогодні підуть на другий план. Це дозволить вам трохи розслабитися. Якщо хочете і можете, можна сьогодні взагалі нічого не робити. Дозвольте собі полінуватися і просто відпочити.

Скорпіон

Ви доведете до кінця старі справи і зможете зайнятися домашніми турботами. Рутинні заняття будуть приносити вам більше задоволення, ніж робочі завдання. Тому скоріше закінчіть всі кар'єрні питання і займіться прибиранням і готуванням.

Стрілець

У Стрільців не буде часу на душевні переживання - зараз всім буде щось від вас потрібно. Як тільки закінчиться одна справа, буде одразу ж починатися інша, і так триватиме ще деякий час. Намагайтеся себе не перевантажувати.

Козеріг

Зараз вам варто стримувати свої емоційні пориви. Не дозволяйте собі нецензурно виражатися в присутності людей, не кричіть, не влаштовуйте скандалів. Також вас може захлеснути заздрість, боріться з нею.

Водолій

Ваш настрій буде на висоті весь день. Великих радощів не передбачається, а от маленьких буде дуже багато, важливо тільки звертати на них увагу. Ви навіть можете отримати несподіваний прибуток, якщо вчасно зловите свій момент.

Риби

Ви будете допускати більше промахів, ніж зазвичай. Зараз вам особливо легко ускладнити собі життя. Будьте уважні до деталей, постарайтеся тверезо оцінювати свої можливості. Не беріть на себе більше, ніж можете собі дозволити.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.