RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 13 лютого: Овнів чекають перемоги у коханні, а Терези можуть наробити помилок

Хочете знати, що на на вас чекає 13 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає погіршення самопочуття, а хто має довіряти інтуїції.

Овен

Для вас це сприятливий день, ви зможете подолати будь-які перешкоди. Сміливо беріться за будь-які починання і не бійтеся діяти. На любовному фронті вас також чекають успіхи і перемоги, тому будьте сміливіше.

Телець

До вечора ваше самопочуття може трохи похитнутися. Постарайтеся уникати гучних вечірок і великої кількості важких завдань. Ваш організм потребує більш акуратного відношення до себе в цей період.

Близнюки

Навіть найщасливіших представників знаку сьогодні чекатимуть перешкоди і провали. Не засмучуйтеся, скоро ця смуга пройде. Зараз важливо винести з неї максимум корисної інформації та досвіду.

Рак

Вам варто покладатися на власну інтуїцію, зараз вона буде сильно загострена. Також займіться своїм здоров'ям, в майбутньому воно може трохи похитнутися. Залишайтеся спокійні і врівноважені, інакше втратите контроль.

Лев

Приготуйтеся до великого обсягу домашніх справ. У якийсь момент подібні завдання можуть почати вас дратувати, але не варто реагувати на них занадто емоційно. Якщо не хочете чогось робити, просто скажіть про це.

Діва

Відпочиньте від роботи, зараз це вам просто необхідно. Постарайтеся зайнятися чимось приємним, що не вимагає особливих зусиль. Але і лінуватися собі не дозволяйте, інакше потім не зможете повернутися до нормального ритму.

Терези

Дружелюбність Терезів допоможе їм зберегти гармонію у колективі та вдома. Також зараз у вас є хороший шанс втілити в реальність давні бажання, скористайтеся цією можливістю мудро. Не поспішайте закінчити всі справи одразу, інакше наробите помилок.

Скорпіон

Відпочиньте від запланованих справ. Обсяг роботи сильно вас бентежить, тому варто дозволити собі трохи розвантажити голову. Подумайте, чим ви можете максимально швидко себе розвеселити.

Стрілець

Після всіх подій останніх днів вам явно потрібен відпочинок. Дозвольте собі поспати на годину довше або полежати на дивані. Не влаштовуйте в цей день прибирання, воно відніме у вас зайві сили.

Козеріг

На вашому шляху з'явиться чимало спокус. Не дозволяйте собі зайвого і пам'ятайте про обережність. Також варто звернути увагу на свій організм, зараз ви легко можете перевтомлюватися. Частіше бувайте на свіжому повітрі.

Водолій

У першій половині дня постарайтеся обмежити спілкування з колегами. Існує ймовірність того, що робочі питання будуть виводити вас із себе. Краще дистанціюватися, щоб уникнути незручних розмов.

Риби

Перед новим життєвим етапом вам потрібно накопичити сили. Щоб впоратися із цим завданням, оточіть себе приємними людьми і максимально цікавими заняттями. Не бійтеся пробувати щось нове.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.