RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 17 лютого: Скорпіони полізуть в чужі справи, а Терези будуть занадто настирливими

Хочете знати, що на вас чекає 17 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно бути трохи самокритичніше, а хто буде вимагати багато уваги.

Овен

Постарайтеся бути самокритичніше і більш вимогливими до себе. Чим прискіпливіше ви зараз будете оцінювати свої дії, тим краще і швидше зможете скоригувати свої помилки. Вам не потрібно також бути занадто наполегливими у відносинах.

Телець

У представників цього знака є всі шанси поповнити сім'ю. Жінкам, які не готові до дітей, варто бути особливо обережними в інтимному житті. А ось ті, хто хоче стати батьками, можуть сподіватися на виконання свого бажання.

Близнюки

Зірки попереджають Близнюків про те, що зайва самовпевненість може нашкодити вашим справам. Навіть якщо ви в чомусь впевнені на всі сто це не означає, що ви маєте рацію. Пам'ятайте - помилитися може будь-хто. Саме це знання допоможе вам досягти успіху сьогодні.

Рак

Раки будуть спритні і зможуть легко використовувати обставини, що склалися для досягнення своїх цілей. Ваш тверезий розум зможе переконати оточуючих у вашій правоті, тому на цей день сміливо можна призначати будь-які ділові зустрічі.

Лев

Ви будете відчувати, як сили йдуть від вас все швидше і швидше. Дозвольте собі просто відпочити, і не годинку-дві, а кілька днів. Це важливо для вашого психічного стану, одже не шукайте собі відмовок. Справи нікуди не втечуть.

Діва

Зірки обіцяють Дівам яскраві емоції і вир пристрастей. Тому ваш день буде сприятливий для всіх творчих справ і починань. Він буде насичений спонтанними і яскравими почуттями. Діліться ними з оточуючими і вони будуть приносити радість вам у відповідь.

Терези

Терези будуть постійно вимагати уваги і ласки. Вам захочеться цілком і повністю заповнити собою простір навколо вашого партнера. Краще стримувати свої пориви, адже людині може здатися, що вас стає вже надто багато.

Скорпіон

Ви будете дуже наполегливо лізти в чужі справи. Цікаво, що оточуючим це буде неприємно, але без вас вони реально не впораються. Тому робіть те, що вважаєте за потрібне, навіть якщо когось це сильно дратує. Вам зараз видніше, як треба.

Стрілець

Події дня змусять Стрільців діяти швидко і нестандартно. День буде сповнений цікавими можливостями і щоб їх не втратити вам слід бути дуже моторними. Завдяки цьому ви завоюєте собі симпатії, а також обернете собі на користь деякі несприятливі справи.

Козеріг

Козерогам варто стримати свій запал і постаратися налаштуватися на мирне спілкування з тими, хто не поділяє їхню точку зору. Вам буде хотітися вступити у словесну перепалку, але краще цього не робити, адже супротивник може виявитися сильнішим за вас.

Водолій

Про яку емоційну стабільність може йти мова, коли ви постійно самі себе розгойдуєте? Зменьшіть кількість чашок чаю і кави, почніть висипатися, виходьте на свіже повітря. І не нервуйте через дрібниці. Інакше нічого доброго не буде.

Риби

Вам належить ухвалити важливе рішення і тільки холодний розрахунок, вдумливість і відповідальність допоможуть вам вчинити правильно. Проблема може здатися, на перший погляд, неважливою, але від неї може залежати багато що у вашій долі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.