RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Гороскоп на 28 лютого: Дев чекають проблеми з грошима, а у Левів вірогідні інтрижки на роботі

Хочете знати, що вас чекає 28 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, у кого з'явиться безліч ідей, а кому не можна розпорошуватися на всякі дрібниці.

Овен

Подій буде мало, а ось ідей - багато. Записуйте свої думки і плани, щоб повернутися до них у майбутньому. Також варто бути обережними, негативні хвилі можуть принести вам застуду або сварку з кимось, хто для вас дорогий.

Телець

У вас можуть виникнути розбіжності з начальством. Серйозні розмови слід відкласти, адже ваш дар переконання зараз не в кращій формі. Постарайтеся зарядитися енергією і нікуди не поспішати.

Блінеци

Можливі грошові надходження, також велика ймовірність приємних подарунків. Вам буде легко спілкуватися навіть з тими, хто раніше був вам неприємний. Але будьте обережні, люди можуть намагатися завоювати вашу довіру в корисливих цілях.

Рак

Не розпилюйте свої сили на дрібні і незначні справи. Також не варто занадто багато уваги приділяти любовним розбіркам. Сконцентруйтеся на важливих завданнях, чим швидше ви їх вирішите, тим швидше відчуєте внутрішнє задоволення.

Лев

Вірогідні несподівані зміни на краще. Старі справи почнуть вирішуватися в вашу користь. Але не все буде так вже й гладко, адже велика ймовірність службового роману. Задумайтесь перед тим, як зав'язувати в цей час нові відносини.

Діва

У цей день можуть виникнути проблеми з фінансами. Також вранці буде непросто завершити заплановані справи. Постарайтеся не поспішати і діяти розмірено.

Терези

Всі навколо кудись поспішають і це дуже сильно вас відволікає. Навколишні можуть почати вас дратувати, але зриватися на них не варто. Доводьте свою правоту спокійно, без зайвих емоцій. Так ви збережете і свої нерви, і хороші відносини з людьми.

Скорпіон

Досить думати про романтичні стосунки на роботі. За своїми емоціями ви не помічаєте шкоди, яку несуть за собою ваші інтриги. Ваша чарівність зараз допоможе швидше вирішити важливі питання, краще приділіть увагу їм, а не порожнім імпульсам.

Стрілець

Ви чітко передбачаєте, як будуть розвиватися події, тому можете сміливо будувати плани на майбутнє. Дійте за своїм планом, він приведе вас туди, куди потрібно. Не чекайте, що все вийде одразу, для успіху потрібен час.

Козеріг

Необдумані вчинки можуть мати неприємні для вас наслідки. Прислухайтеся до думок оточуючих, ви не можете завжди знати все краще за всіх. Вчіться на чужих помилках, це допоможе уникнути власних.

Водолій

Можливі суперечки і навіть серйозні конфлікти. Краще проведіть цей день на самоті, так вам буде простіше уникнути скандалів. Не потрібно приймати спонтанних рішень, вони можуть виявитися дуже небезпечними.

Риби

Ви зараз занадто зациклені на собі і погано слухаєте оточуючих. Через це ви не чуєте, що вам говорять. Це може стати причиною конфліктів як вдома, так і на роботі. Не думайте, що ви розумніші за всіх навколо, інакше своїми руками створите нові проблеми.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.