RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гороскоп на 21 березня: Близнюкам потрібно дотримуватися обережності, а Скорпіонам слід зосередитися

Хочете знати, що вас чекає 21 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде проявляти бунтарський дух, а кому потрібно діяти дуже оперативно.

Овен

Овни будуть у всьому намагатися проявити свій бунтарський дух. Ви будете прагнути порушувати всі правила і діяти проти системи. Багато хто може оцінити такий підхід, але знайдуться й ті, кого така тактика дуже розсердить.

Телець

Вам потрібно діяти дуже оперативно. Не лінуйтеся і робіть все, щоб добитися бажаного. Навіть якщо здається, що сили закінчуються, не опускайте руки. Краще робити все самостійно, допомога з боку зараз буде малоефективна.

Близнюки

Зараз може здатися, що вам все моря по коліно. Але це не зовсім так. Краще будьте обережні і не беріться за справи, в яких не впевнені на 100%. Припуститися помилки завжди простіше, ніж ліквідувати її наслідки.

Рак

Хвилювання і переживання чекатимуть вас на кожному розі. А ось великих перемог в цей день чекати не варто. Наберіться терпіння. Найбільше вам зараз потрібна внутрішня гармонія. Якщо зможете її утримати, приємно здивуєтеся трохи пізніше.

Лев

Несподівана новина може вас налякати. Але пізніше ви заспокоїтеся і зможете все ретельно обміркувати. Зміни будуть приємними, хоч і раптовими, тому не варто оцінювати їх занадто критично. Прислухайтеся до словами друзів.

Діва

Тільки спокій зараз допоможе вам утриматися на плаву. Ваші скачки настрою можуть серйозно зіпсувати всі плани, не піддавайтеся їм. Також не варто реагувати на образливі висловлювання сторонніх людей. Зрештою, яка різниця, що говорять сторонні?

Терези

Терези отримають можливість виконати давнє бажання якоїсь людини. Діяти вам доведеться швидко, тому часу на роздуми буде зовсім мало. Приймайте рішення серцем, якщо вірите в ідею - дайте їй шанс.

Скорпіон

Якщо ви зможете зосередитися і взяти себе в руки, день пройде досить гладко. Зараз від вас вимагається серйозна концентрація і увага до деталей. Не упускайте нічого з уваги, ви повинні все контролювати, щоб управляти процесом.

Стрілець

Вас чекають непрості справи, але ви зможете легко з ними впоратися, якщо проявите кмітливість. Обмірковуйте наступні кроки, щоб не опинитися в незручному становищі. І задумайтеся, немає важливих завдань, які потрібно закінчити в першу чергу.

Козеріг

Для Козерогів цей період буде непростим. Вам доведеться братися за кілька завдань відразу, це буде сильно збивати з пантелику. Постарайтеся розмежувати особистий і робочий простір, не поспішайте. Тільки так ви зможете зберегти баланс.

Водолій

Водоліям в цей період доведеться зібратися і діяти, всупереч своїм внутрішнім протиріччям. Цей час буде непростим, але не можна покладатися на випадок. Все, що далі піде, залежить тільки від вас і ваших рішень.

Риби

Риби будуть товариські і привабливі, сміливо влаштовуйте будь зустрічі, вони пройдуть гладко і приємно. Зараз люди особливо уважно вас слухають, це можна використовувати, щоб завершити давні проекти. Але не будьте занадто наполегливі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.