RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гороскоп на 28 березня: Козерогам не можна фліртувати на роботі, а Водоліям не варто починати нові справи

Хочете знати, що вас чекає 28 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна припиняти рух, а кого чекають приємні сюрпризи.

Овен

Якщо хочете домогтися успіху, потрібно попрацювати. Не слухайте тих, хто намагається збити вас зі шляху. Успіх приходить тільки до тих, хто до нього прагне. Ваші ідеї втіляться в реальність тільки в тому випадку, якщо ви не дасте себе шансу все кинути.

Телець

День добре підходить для спілкування, як дружнього, так і на роботі. Постарайтеся призначити якомога більше зустрічей, які можуть позитивно позначитися на вашому настрої. Слід прислухатися до порад від більш досвідчених знайомих, вони допоможуть вам уникнути помилок.

Близнюки

Не виключені приємні сюрпризи. Також ви можете сміливо братися за справи, які давно запланували. Якщо будете аналізувати все, що відбувається і не робити поспішних висновків, досягнете успіху. Також ви зможете подолати багато перешкод.

Рак

Ваша цілеспрямованість допоможе домогтися давно намічених цілей. Чи не зупиняючись, тоді зовсім скоро досягнете бажаного. Вам буде легко знаходити спільну мову навіть з тими, хто вам неприємний. Використовуйте це з розумом.

Лев

Навіть якщо вам дуже хочеться завести романтичні відносини на роботі, краще не піддавайтеся спокусі. Не приймайте зараз поспішних рішень в особистому житті. Якщо ваші почуття досить сильні, вони почекають моменту, коли можна буде їх випустити.

Діва

Зараз може здатися, що вам все моря по коліно. Але це не зовсім так. Краще будьте обережні і не беріться за справи, в яких не впевнені на 100%. Припуститися помилки завжди простіше, ніж ліквідувати її наслідки.

Терези

Ви легко впораєтеся відразу з декількома завданнями, які раніше запланували. Представника знака навіть самі будуть здивовані тому, як швидко все вийде. У дуже короткий термін ви успішно розберетеся з великою кількістю завдань. Можливо, в цьому вам допоможе хтось із знайомих з роботи.

Скорпіон

Можливі суперечки і навіть конфлікти на фінансовому грунті. Також вам може здатися, що вас ніхто не підтримує. Згадайте про те, що близькі люди багато разів допомагали вам раніше, тому не можна засуджувати їх поведінку занадто критично.

Стрілець

Вам потрібно налаштуватися на серйозну роботу, і зробити це краще з самого ранку. День може бути продуктивним, якщо ви не будете лінуватися. Постарайтеся приєднатися до більш досвідченим колегам у реалізації якогось великого проекту.

Козеріг

Ви легко ладите з людьми, це допоможе вам у робочій сфері. Але також увагу з боку оточуючих може спровокувати ваш флірт на з колегами. Подумайте двічі перед тим, як проявляти знаки уваги до співробітників. Навіть якщо вони вам дуже симпатичні.

Водолій

День може принести вам чимало невдач. Зараз не найкращий час для нових починань, краще займіться справами, які вже заплановані і не закінчені. Сфокусуйте свою увагу на домашніх турботах і повсякденних обов'язках. Так буде краще для всіх.

Риби

Ви будете багато роздумувати про минуле. З одного боку, це допоможе вам проаналізувати свої помилки. З іншого, не варто занурюватися в спогади занадто глибоко, так як це може позначитися на вашому емоційному рівновазі. Живіть сьогоднішнім днем.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.