RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 29 березня: Левам потрібно побоюватися застуди і сварок, а Скорпіонам слід переглянути свою поведінку

Хочете знати, що на вас чекає 29 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна зриватися на оточуючих, а кому буде дуже непросто працювати.

Овен

Все навколо кудись поспішають і це дуже сильно вас відволікає. Навколишні можуть почати вас дратувати, але зриватися на них не варто. Доводьте свою правоту спокійно, без зайвих емоцій. Так ви збережете і свої нерви, і хороші відносини з людьми.

Телець

Зараз будь-яка дрібниця може вивести вас із себе. Постарайтеся заспокоїтися і не нервувати через дрібниці. Якщо не можете взяти себе в руки самостійно, випийте натуральні заспокійливі. Або навіть запишіться на прийом до психолога.

Близнюки

На роботі вам буде досить важко. Все буде немов валитися з рук, начальство може здаватися вам занадто різким, колеги почнуть дратувати. Якщо захочеться все кинути, подумайте двічі. Емоції вщухнуть, а прийняті рішення вже не вийде обнулити.

Рак

Велика ймовірність суперництва з кимось, хто сильніший за вас. Наберіться терпіння, постарайтеся знайти союзників. На війні всі засоби хороші, але не дозволяйте собі підлість і підступність. Чесним шляхом ви зможете домогтися перемоги набагато швидше.

Лев

Подій буде мало, а ось ідей - дуже і дуже навіть багато. Краще записуйте свої думки і плани, щоб нічого не забути і повернутися до них у майбутньому. Також варто бути обережними, негативні хвилі можуть принести вам застуду або сварку з кимось близьким.

Діва

У цей період близьким особливо потрібна ваша увага. Постарайтеся провести час з сім'єю, робота нікуди не втече. Якщо є невідкладні справи, виконайте їх, а вже потім повністю поринете в домашні турботи і спілкування.

Терези

Наберіться терпіння і постарайтеся в цей день тримати свою думку при собі. Сварки і неприємні розмови зараз особливо ймовірні, тому краще не провокуйте їх. Ви можете розлютити через будь-яку дрібницю, тому постарайтеся дистанціюватися від неприємних справ.

Скорпіон

Ви занадто серйозно ставитеся до дрібниць. Варто переглянути свою поведінку і подумати, нікого воно не ображає. Своїми змінами настрою ви легко можете поранити оточуючих. Ваш емоційний фон скоро вирівняється, а образи залишаться надовго.

Стрілець

Не розпилюйте свої сили на дрібні і незначні справи. Також не варто занадто багато уваги приділяти любовним розборок. Сконцентруйтеся на важливих завданнях, чим швидше ви їх вирішите, тим швидше відчуєте внутрішнє задоволення.

Козеріг

Можливі грошові надходження, також велика ймовірність приємних подарунків. Вам буде легко спілкуватися навіть з тими, хто раніше був вам неприємний. Але будьте обережні, люди можуть намагатися завоювати вашу довіру в корисливих цілях.

Водолій

Ви намагаєтеся хапатися за все справи відразу, але в даний момент це програшна тактика. Краще подумайте і вирішіть, що потрібно зробити зараз, а що можна відкласти. Розподіл завдань допоможе виконати їх значно якісніше. І заодно ви зможете поберегти свій емоційний фон.

Риби

Багато хто може не виправдати ваших очікувань. У Риб може скластися враження, що вони взагалі ні на кого не можуть розраховувати. Звичайно ж, це не зовсім так. Знайдеться той, хто зможе повернути вам віру в доброту і щирість.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.