RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 1 квітня: Скорпіонам не варто бути командирами, а Ракам потрібно більше довіряти

Хочете знати, що на вас чекає 1 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде особливо конфліктним, а кого чекає вир пристрастей і емоцій.

Овен

У цей день ви можете бути особливо конфліктні. Постарайтеся контролювати пориви свого настрою і не вихлюпувати його на оточуючих. Якщо зрозумієте, що стримуватися важко, дистанціюється від близьких, посидьте у себе в кімнаті, почитайте книгу.

Телець

Зірки обіцяють Тельцям яскраві емоції і вир пристрастей. Тому ваш день буде сприятливий для всіх творчих справ і починань. Він буде насичений спонтанними і яскравими почуттями. Діліться ними з оточуючими і вони будуть приносити радість вам у відповідь.

Близнюки

Зараз можливі сильні фінансові втрати, але це добре. Можливо ви витратите велику суму на дійсно корисне придбання. В такому випадку, невелика нестабільність окупиться зовсім скоро.

Рак

Вам варто більше довіряти, як оточуючим вас людям, так і своїм почуттям, інтуїції і знань. Зараз ваша надмірна обережність може сильно вам нашкодити.

Лев

Зірки радять Левам не розмінюватися на дрібниці, а почати щось глобальне і грандіозне. Сьогодні удача й успіх на вашому боці в усіх сферах вашого життя. Візьміть максимум, щоб отримати грандіозні результати завтра.

Діва

У цей день зірки наділять уяву Дів величезною силою. Сміливо йдіть за ним по сторінках улюблених книг, фільмів, або просто пуститеся в мрії. Сьогоднішній день не вимагає від вас вирішення повсякденних завдань. Так що дозвольте вашій свідомості відпочити, розслабитися і зарядитися позитивною енергією.

Терези

Хороший день, щоб проявити ваші лідерські якості, цілеспрямованість та енергійність. Зірки радять вам сконцентруватися на великих і важливих справах, адже сьогодні вашій енергії вистачить на все.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіон найменше звертатимуть увагу на думку оточуючих. Ви будете відчувати впевненість у своїй правоті і справах. З одного боку така поведінка - шлях до успіху в діловій сфері, але з іншого - ви можете спровокувати конфлікти. Щоб їх уникнути, спробуйте виступити в ролі наставника, ніж командира.

Стрілець

Стрільцям потрібно як слід відпочити. Хоч ваша внутрішня енергія і буде вас схиляти до бурхливої діяльності, краще її направити на якийсь активне дозвілля. Інакше стан неуважності може внести безлад навіть в звичайні завдання.

Козеріг

У цей день все буде досить гладко. Тому можна сміливо розслабитися і плисти за течією. Вирішіть повсякденні завдання, розподіліть свою роботу і насолоджуйтеся.

Водолій

Зірки радять Водоліям в цей день покладатися на холодний розум і тверезий розрахунок. Тільки факти, цифри і логіка. Емоції і інтуїція сьогодні не на вашому боці. Найкраще зайнятися питаннями фінансів, складання бізнес-планів і бюджетів.

Риби

День пройде для Риб спокійно. Можливо з'явиться бажання поділитися з кимось хорошим настроєм. В такому випадку проявіть свою турботу до близьких, допоможіть радою або справою. Добрі справи сьогодні піднімуть вас як у власних очах, так і в очах оточуючих.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.