RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Гороскоп на 5 квітня: Левам потрібно бути обережними, а на Риб чекають приємні сюрпризи

Хочете знати, що на вас чекає 5 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає плідний день, а хто може пристойно втомитися через вирішення безлічі завдань.

Овен

Для вас настає плідний період, постарайтеся скористатися цим, щоб закрити давні справи і домогтися успіху в нових починаннях. На любовному фронті все буде не дуже гладко, але вам вдасться розібратися з накопиченими проблемами.

Телець

Вашої життєвою дорогою зараз керує сама Фортуна, тому просто пливіть за течією. Все відбувається саме так, як потрібно, навіть якщо вам здається, що це зовсім навпаки. Внутрішній голос зараз багато вам підкаже.

Близнюки

Ви можете сильно втомитися в цей день, але сили будуть витрачені не даремно. Вам вдасться вирішити велику кількість проблем, що накопичилися завдань, якщо ви зможете змусити себе ударно попрацювати. Після цього краще придумати спосіб гарненько відпочити і відволіктися.

Рак

Сьогодні ви досить легко розберетеся з усіма труднощами. Навіть якщо щось буде здаватися непростим, близькі допоможуть вам з усім розібратися. Ви можете без особливих зусиль перемикатися між завданнями, тому день буде приємним, незважаючи на завантаженість.

Лев

Будьте обережні, як морально, так і фізично. У цей день велика ймовірність отримати травму. Побережіть себе і не займайтеся нічим небезпечним. Кращим рішенням буде побути вдома, не навантажуючи себе важкою роботою.

Діва

У вас є шанс домогтися бажаного, але для цього потрібно перестати лінуватися. Успіх сам по собі до вас в руки не прийде. Також важливо набратися терпіння, все заплановане збудеться, але не чекайте, що все станеться відразу. Всьому свій час.

Терези

День добре підходить для нових справ і амбітних рішень. Ваші ідеї зараз отримають підтримку, тому сміливо їх висловлюйте. Будь-яка ініціатива зараз буде корисною і навчить вас чомусь новому, це стане в нагоді в майбутньому.

Скорпіон

Зараз у вас є шанс щось серйозно змінити в робочій сфері. Також можна спробувати налагодити справи на особистому фронті, але будьте готові до серйозної роботи над помилками. У Скорпіонів-везунчиков буде шанс отримати прибуток.

Стрілець

Ваші надії виправдаються дуже несподівано і приємно. Також багато хто буде намагатися вам догодити, навіть ваші капризи будуть легко сходити вам з рук. Але не дозволяйте собі сідати людям на шию. Інакше потім все обернеться навпаки.

Козеріг

Ваша щирість зараз може дратувати оточуючих, а кого-то вона навіть ображає. Не поспішайте промовляти вголос всі свої думки, люди не завжди хочуть знати, що ви думаєте і відчуваєте насправді. Розберіться спочатку в собі, і тільки потім розповідайте щось іншим.

Водолій

Для Водоліїв успіхи цього дня безпосередньо залежать від співпраці з оточуючими. Не варто тягнути все самим, краще довіритися команді. Разом ви досягнете більшого за менший час. Не замикайтеся на собі, а спробуйте проявити максимально свою товариськість - це принесе чудові результати.

Риби

У цей день Риб можуть очікувати приємні сюрпризи. Також велика ймовірність просування в справах, отримання цікавих пропозицій і прибутку. День буде сприятливий для спілкування з близькими, спільного проведення часу, а також онлайн-шопінгу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.