RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Не розслабляйтеся: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1 липня

У середу, 1 липня, вдасться вирішити навіть найскладніші питання, якщо направити потужну енергетику цього дня не на результат, а на процес. Втім, астрологи не радять пускати всі справи на самоплив, а тримати під контролем.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН.

Овен

Представникам цього знака краще відмовитися від великих угод, які можуть принести збиток замість очікуваного прибутку. Краще обмежитися незначними фінансовими операціями.

Телець

У цей день небажано витрачати енергію на дрібниці. Інакше вони поглинуть більшу її частину і не вистачить сил на серйозну справу, яку необхідно закінчити.

Близнюки

Зірки радять звести до мінімуму спілкування і більше зусиль докладати до справ. Зосередившись на роботі, можна встигнути виконати і перевиконати свій особистий план.

Рак

У цей день краще не починати нові справи, вони не принесуть ніякої користі. Часом варто скористатися для завершення розпочатих раніше проектів, які дуже давно очікують свого часу.

Лев

Представникам цього знаку, ймовірно, доведеться зайнятися пошуком і виправленням помилки, яка змусить зробити в роботі вимушений крок назад.

Діва

Представникам цього знака важливо зупинитися, перевести дух, відпочити і проаналізувати вжиті заходи в проекті, яким вони займаються, і подумати про переспективи.

Ваги

У цей день швидких результатів досягти не вдасться, тому, чим би не займалися представники цього знаку, працювати доведеться на тривалу перспективу.

Скорпіон

У вашому житті може з'явитися людина з минулого, яка принесе не тільки радість спілкування, але й користь, надавши допомогу в професійних справах.

Стрілець

Зірки радять використовувати цей день для виконання максимальної кількості справ, щоб з часом отримати великі дивіденди. Однак, потрібно стежити, щоб результати праці були якісними.

Козеріг

У цей день краще відмовитися від фізичних навантажень. Замість того, щоб зміцнити здоров'я, вони можуть завдати здоров'ю непоправної шкоди.

Водолій

Сьогодні не варто приховувати від світу свої здібності і таланти, якими вас нагородила природа і батьки. Вони призначені для того, щоб ви досягли серйозних професійних вершин, а не скромничали.

Риби

Представникам цього знака потрібно мобілізувати всі моральні та фізичні сілиц, щоб реалізація важливого проекту завершилася успішно. Дуже важливо не розслаблятися.

Як повідомляв "Апостроф", на поточному тижні, з 29 червня до 5 липня, зірки обіцяють удачу людям, які народжені під знаком Зодіаку - Лев, Діва і Риби.