RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Не бійтеся братися за важкі справи: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 липня

Для більшості знаків Зодіаку четвер, 2 липня, буде вдалим днем. Зірки радять не бояться працювати над важкими завданнями.

"Апостроф" з посиланням на slovofraza публікує гороскоп на 2 липня.

Овен

Азарт може зіграти в долі Овнів сумну роль. Будьте обачні з невизначеними заробітками і сумнівними людьми. Краще більше уваги приділіть справі свого життя.

Телець

Удача посміхнеться Тельцям, які знайдуть сили якісно робити свою роботу. Не варто забувати і про свої обіцянки поліпшити харчування або зайнятися спортом. Зараз ідеальний час, щоб взятися за себе.

Близнюки

Не засиджуйтеся на дивані або в робочому кріслі. Додайте в життя трохи більше активності. Спорт, прогулянки або будь-яка активна діяльність значно поліпшать настрій.

Рак

Не забудьте зателефонувати або написати людині, про яку ви забули або розмову з якою відкладали через не надто гарний настрій. Від вас чекають звісток.

Лев

Відвідування банків, державних установ та подібних інстанцій сьогодні виявляться не такими обтяжливими, як це часто буває. Скористайтеся цією можливістю.

Діва

У вас настав час для креативних рішень. Додайте трохи артистичності в усі сфери свого життя: приготуйте незвичайний сніданок, згадайте улюблене хобі або підійдіть до вирішення робочих питань з нестандартної сторони. Сьогодні всі варіанти будуть вдалими.

Терези

Постарайтеся сьогодні якомога більше посміхатися і побачите, що це дасть хороший результат. Дрібні негаразди швидко улагодяться, тому не приймайте їх близько до серця.

Скорпіон

Згадайте, що ваше життя належить вам і не варто відкладати його на потім. Зробіть те, про що давно мріяли, і не бійтеся дозволяти собі бути такими, якими ви є.

Стрілець

Не беріть в голову проблеми з минулого. Краще сконцентруйтеся на поточних завданнях. Роботи у вас сьогодні може виявитися чимало, і виконати її бажано якомога краще.

Козеріг

Час від часу люди говорять не зовсім те, що думають. Саме сьогодні Козерогам доведеться зіткнутися з такою ситуацією. Якщо почуєте не ті слова, яких очікували - не поспішайте влаштовувати сцени, краще дайте цьому трохи часу.

Водолій

Зірки будуть посміхатися тим, хто буде посміхатися іншим. Тому не варто опускати голову і тужити, а то і нарікати. Беріться покращувати ситуацію, починаючи зі свого внутрішнього світу.

Риби

Риб сьогодні може спіткати зустріч з людиною, яка додасть родзинку вашому життю. При розмові будьте собою і демонструйте подяку за те, що маєте. Якщо ж будете скаржитися на все, то можете відштовхнути від себе потенційного друга або кохану людину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які забезпечують своїм представникам удачу і успіх, наділяючи їх великою життєвою силою.