RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Сміливо плануйте справи та відпочинок: гороскоп на 3 липня для всіх знаків Зодіаку

3 липня буде дуже насиченим, хорошим днем. Тому сміливо можна планувати важливі справи, зустрічі та розважальні заходи.

Як пише "Апостроф" , про це повідомляє видання "Слова Фрази" .

Овен

3 липня ви можете отримати важливу звістку щодо роботи і вона розкриє вам очі на багато проблем. Робочі питання зможете вирішити швидко, якщо не будете відволікатися на дрібниці. Будьте готові до швидкого прийняття рішень.

Телець

Щоб отримати хороший результат як на роботі, так і в особистих справах, ставте перед собою конкретні цілі і досягайте їх. Записуйте всі ваші плани і не відволікайтеся на дрібниці. Вечір проведіть з коханою людиною.

Близнюки

У п'ятницю можете бути втягнутими в конфлікт або з'ясування відносин на роботі. Намагайтеся уникати цього і не піддаватися на провокації, інакше серйозного конфлікту не уникнути. Зверніть увагу на своє здоров'я і харчування.

Рак

Чесність і відвертість зараз дуже важливі для ваших взаємин з людьми. Будьте відкритими, тоді зможете завести нових друзів і поліпшити відносини з колегами. Побережіть сили і не витрачайте їх на непотрібні справи.

Лев

3 липня всі свої дії краще продумувати, щоб зробити все красиво і правильно. Не обіцяйте нічого і нікому, якщо не можете цього виконати. Намагайтеся знайти більше часу для себе і своїх улюблених занять.

Діва

Всі повсякденні справи будуть даватися вам легко і без особливих старань. Але потрібно приділити трохи часу і собі. Займіться тим, що приносить вам задоволення, приділіть два години свого часу і насолодіться улюбленим хобі. Увечері зустріньтеся з друзями.

Терези

Цей день пролетить для вас як одна хвилина. Тому зволікати сьогодні не можна - беріть ініціативу в свої руки і вперед до завоювання вершин. Хороші зміни очікуються в особистому житті - не сидіть сьогодні в чотирьох стінах, а вирушайте краще на природу.

Скорпіон

Насичений день з різними справами, зустрічами, знайомствами і переговорами. Все, що ви собі запланували, - пройде успішно, головне - не сидіть склавши руки. Можливі великі витрати, які, втім, дуже вас порадують.

Стрілець

Хороший період для змін в робочих справах і особистому житті. Цікаві знайомства і нові ділові контакти стануть дуже доречними і корисними. Більше часу проводите на свіжому повітрі і не забувайте про правильне харчування.

Козеріг

Цей день може бути дуже емоційним і навіть складним. Тому важливо контролювати свої слова, щоб уникнути конфлікту, а також знаходити час для себе, щоб уникнути вигоряння. Вечір проведіть у тиші і спокої.

Водолій

3 липня гарний час, щоб зайнятися плануванням і з серйозним підходом підійти до виконання задуманого. Якщо не будете сидіти склавши руки, зможете досягти великих успіхів. Лінуватися зараз протипоказано.

Риби

Намагайтеся сьогодні тримати себе в руках, щоб виключити конфлікти і з'ясування відносин. Приділіть час собі і своїм улюбленим заняттям - це допоможе трохи розслабитися. Вечір проведіть у спокої і в приємній компанії.

Як писав "Апостроф", на поточному тижні, з 29 червня до 5 липня, зірки обіцяють удачу людям, які народжені під знаком Зодіаку - Лев, Діва і Риби.