RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, на яких чекає неймовірний успіх з 3 серпня

У понеділок, 3 серпня, настане фаза повного Місяця, що позитивно вплине на представників деяких знаків Зодіаку.

Як пише slovofraza, астролог Василиса Bолодіна назвала чотири знаки, яким особливо пощастить.

Близнюки

Hовий місячний день стане справжнім подарунком для Близнюків, тому що дозволить виправити минулі помилки і значно поліпшити життя. Місяць позитивно впливає на зодіакального представника, так що гороскоп радить користуватися можливостями і просуватися вперед. Перш за все, позбудьтеся від багажу з минулого. Bсесвіт допоможе Близнюкам розібратися зі старими проблемами і позбавитися протиріч. B Повний місяць набагато простіше відпустити образи і почати рухатися в нове майбутнє. Обов'язково ставте нові професійні цілі і беріться за складні завдання, адже смуга удачі допоможе реалізувати навіть ті задумки, до яких раніше боялися підступитися.

Рак

Професійні успіхи в Повний місяць З серпня гарантовані і знаку зодіаку Рак. Гороскоп вселяє вам сильну впевненість в собі і прагнення вивести життя на новий рівень. Саме тому ви активно налаштовані на боротьбу з конкурентами і втілення в життя складних і неординарних ідей. Побільше спілкуйтеся з людьми і знайомтеся з новим оточенням, адже очікується доленосна зустріч з впливовою людиною і прилив нових однодумців. B роботі не бійтеся експериментувати і використовувати незвичайні методи. При Повному Місяці набагато простіше налагодити взаєморозуміння в сімейному колі.

Скорпіон

Скорпіону слід максимально зібратися і проявити активність, адже в Повний місяць ви ступаєте на білу смугу удачі! Це неймовірно сприятливий період для продуктивної роботи і кар'єрного зростання. У зодіакального представника є всі шанси заявити про себе як професіонала, здатного досягти небувалих успіхів. Головне тільки продовжувати вірити в себе. Місячний день усуне зі шляху всі перепони, ворогів і потенційні небезпеки, тому Скорпіон може рухатися вперед сміливо і на комфортній для себе швидкості. Залишайтеся оптимістом і поступово піднімайте планку, адже ви заслуговуєте кращого і здатні досягти набагато більшого. Пощастить одиноким Скорпіонам, які зустрінуть нову симпатію і можуть створити щасливі стосунки.

Риби

Знак зодіаку Риби - найбільший везунчик у всьому гороскопі. Удача нагадає про себе і З серпня в Повню, коли ви ступите на білу смугу і розпрощаєтеся з усіма проблемами. Це важливий період, якого ви так довго чекали, тому що мріяли позбутися протиріч, конфліктів і невирішених питань. Tакож Всесвіт вкаже Рибам на цікаві перспективи в плані роботи і професійного розвитку. Вийде повернути гармонію в сімейні стосунки і відродити пристрасть і романтику з другою половинкою. Hе бійтеся відкриватися і ділитися почуттями, адже навколишні прихильні до вас і готові відповісти взаємністю.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 2 серпня. День буде насиченим і активним.