RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Названо топ-5 знаків Зодіаку, здатних на зраду

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, представники яких, за результатами опитування, схильні зраджувати своїм обранцям.

Про це пише Cosmo.

Лев

Леви прагнуть до бурхливих пристрастей і схильні до імпульсивних рішень. Саме це зробило їх рекордсменами серед "зрадників" - майже 36% з них коли-небудь зраджували своїй половині.

Близнюки

Представники цього знака дуже волелюбні і не терплять обмежень. Їм потрібна постійна новизна, і коли почуття втрачають яскравість, вони шукають нових пристрастей. Майже 31% Близнюків коли-небудь зраджували або розглядали можливість зради своєму партнеру.

Овен

Народжені під цим знаком Зодіаку дуже пристрасні люди, їм важко не піддатися почуттям, якщо вони їх охопили. 34% Овнів зраджували або були близькі до того, щоб зрадити своєму обранцю.

Стрілець

Стрільці дуже допитливі, і як тільки зустрічають когось, хто захопив їх уяву, схильні одразу вступити з ними в стосунки, нехтуючи почуттями своєї половини. 23% з них або вже зраджували, або замислювалися про зраду.

Тілець

Представники цього знака відрізняються практичністю і серйозністю. Вони цінують і бережуть свої відносини, ретельно вибираючи партнера. Однак і вони можуть спокуситися бажанням різноманітності. 17% Тільців можуть зрадити обранцю.

Найвірнішим знаком Зодіаку виявилися Діви - тільки 6% з них коли-небудь ставили під загрозу свої серйозні стосунки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яких можна вважати "чемпіонами" по невиконаним обіцянкам.