RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Не відволікайтеся на дрібниці: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 листопада

Астрологи дали прогноз на 2021 рік для всіх знаків Зодіаку, але це в майбутньому, а 28 листопада, зірки радять не витрачати енергію на дрібниці, а сконцентруватися на головній меті.

Астрологічний прогноз на 28 листопада для всіх знаків зодіаку опублікувала "ТСН".

Овен

Труднощі, які можуть виникнути в цей день у Овнів, не повинні підірвати їх впевненість в собі і викликати сумніви у власних силах.

Тілець

Важливі рішення, прийняті сьогодні, будуть правильними, в майбутньому ви про них не пошкодуєте. Важливо ретельно зважити всі за і проти.

Близнюки

Заздрість знайомих і колег може зіпсувати настрій, але не засмучуйтеся - їхнє ставлення говорить про те, що вам вдалося випередити багатьох.

Рак

Не виключено, що ви зіткнулися з труднощами в проекті, над яким працюєте. Не відмовляйтеся від нього, можливо, саме сьогодні ви зрозумієте, як їх подолати.

Лев

Робота, яку ви здійснюєте, принесе результати, якщо ви не пошкодуєте часу і сил. Незважаючи на вихідний, потрібно сконцентруватися і зробити необхідне.

Діва

У цей день можуть настати зміни в особистому житті, на які ви так давно чекаєте. Можливо, ви стоїте на порозі великої любові.

Терези

День ідеально підходить для розробки професійної тактики і стратегії. Сьогодні вийде визначити моменти, які допоможуть легко і швидко досягти мети.

Скорпіон

Можливо, в цей день до вас прийдуть гроші. Витратити їх найкраще на щось корисне для життя або професійної діяльності.

Стрілець

Не виключено, що сьогодні ви опинитеся в курсі пліток, але не надавайте цій інформації уваги - в кінцевому підсумку вона виявиться помилковою.

Козеріг

Представники цього знака можуть опинитися перед вибором - їм запропонують проект, який потребує багато роботи. Але і винагорода за нього буде щедрою.

Водолій

День сприятливий для продуманого і зваженого ризику, в іншому випадку краще відмовитися від авантюри.

Риби

Може трапитися, що людина, якій ви довіряли, не виправдає ваших сподівань. Це може навчити краще розбиратися в людях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, для яких новорічна ніч стане незабутньою і неповторною.