RU  UA  EN

Середа, 5 червня
  • НБУ:USD 40.10
  • НБУ:EUR 43.45
НБУ:USD  40.10
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 червня

Всі новини

Настане їх "зоряний час": три знаки Зодіаку чекає великий прибуток і щастя у 2021 році

У новому 2021 році, який за Східним гороскопом пройде під заступництвом Бика, зірки обіцяють удачу в фінансових і особистих справах кільком знакам Зодіаку.

Відповідний астрологічний прогноз опубліковано на сайті 1001goroskop.

Лев

Представникам цього знака зірки рекомендують не боятися зайвий раз витратитися на друзів і власний імідж - все витрачене повернеться подвійно! Тому варто частіше виступати ініціатором усіляких приємних заходів типу спільного походу в кіно, організації вечірки або поїздки за місто на пікнік. Головним секретом успіху для Лева в 2021-му році будуть саме друзі - вони допоможуть йому і в справах, і в особистому плані, і, можливо, не тільки порадою.

Козеріг

В 2021-му році у представників цього знака буде викликати роздратування поведінка оточуючих, які будуть відрізнятися фантастичною здатністю всюди навколо себе створювати хаос. Зірки радять Козерогові зосередитися на тих справах, де роль оточуючих зведена до мінімуму. Цей рік буде сприятливим для того, щоб зайнятися своїми особистими справами, витратити його на навчання і саморозвиток. Єдина людина, на яку Козеріг в цьому році зможе покластися, буде він сам.

Водолій

Наступаючий 2021-й рік стане для представників цього знака часом великих задумів і проектів. Багато ідей будуть відрізнятися не тільки оригінальністю, але і глибиною, не виключено навіть, що вдасться зробити важливе відкриття, яке позитивно вплине на життя. При цьому важливо спускатися зі своїх уявних висот на грішну землю, щоб втілити творчу фантазію в прикладному руслі. Це забезпечить Водолію успіх практично в будь-якій сфері.

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік буде роком Білого Металевого Бика. Він буде сприятливим як для кар'єрного зростання так і для особистих відносин. Астрологи розповіли, яким він стане для представників Східного гороскопу.